Erősen ittas sofőrt fogtak a II. Rákóczi Ferenc úton – Frissítve

Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: olvasónk

Olvasónktól kapott információk szerint vasárnap délután egy furán közlekedő Toyota Yarisra lettek figyelmesek a II. Rákóczi Ferenc úton. Éppen ezért az egyik autós értesítette a rendőrséget, hogy a képen látható ezüst színű autóban ülő hölgy vélhetően erősen ittas állapotban vezet.

A helyszíni szemtanúk elmondása szerint a kiérkező rendőrök elfogták az autó vezetőjét, és szonda segítségével ellenőrizték a véralkohol szintjét, majd beültették a mentőbe és elvitték. Feltehetőleg korábban komoly balesetben volt része, hiszen a Yaris eleje össze volt törve.

Update: jelentkezett Kata nevű olvasónk, aki az alábbiakat látta az esettel kapcsolatosan:

A pirosnál fulladt le az autó. És enyhen füstölt a motorháztető. Odamentem h tud-e segítséget hívni. Azt mondta, hogy toljam le és vigyem. Hat fogtam 2 biciklis férfit, akik segítettek letolni.

A hölgy össze-vissza beszelt, beszédén érezhető volt az alkohol. De nem volt képben. Vissza akart ülni a nem induló autóba, hogy tovább menjen. A rendőrhölgy 0,45 vagy 0,47 véralkoholt mért.

Előbb jött az ügyelet, aztán a mentő. A vezető hölgy elmondta, hogy előzőleg Budaörsön karambolozott, és faj a mellkasa. Abban a karambolban megegyeztek. És valahogy eljutott Csepelig.
Egyszer azt mondta a lányához megy, egyszer meg azt, hogy Csepel központjában levő kórházba kell mennie valakihez. Én ezt a fotót készítettem, amikor a lámpánál megláttam őt. Akkor láttam, hogy egy picit füstöt a motorháztető megmaradt részéből. De abból nem lett nagyobb baj szerencsére. És ki tudja milyen “kalandja” volt Budaörsről idáig..

3 hozzászólás “Erősen ittas sofőrt fogtak a II. Rákóczi Ferenc úton – Frissítve” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    Ön dönt: iszik vagy vezet. Ugye, Borbély Lénárd?

  2. Dzsinácska szerint:

    GTA Vice Csepel XD

  3. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Valószínű, hogy Soros egyik emberéről van szó!

Itt lehet hozzászólni !