Breaking: Két gépkocsi ütközött össze Csepelen – FRISSÍTVE!

Mr.Gabee, Csepel.info

 Mr.Gabee galériája

A katasztrófavédelem információi szerint összeütközött két személyautó péntek este Budapest XXI. kerületében, a Széchenyi István utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják. Mr. Gabee szerint a sérültek egy részét feszítővágóvel emelték ki. A helyszínre több kerületből érkeztek rendőrök, tűzoltók és mentők.

Update: jelentkezett egy szemtanú, akinek a szeme előtt történt a baleset. Ő így írta le az eseményt:

Kolozsvári utcába voltam utána tovább indultam a Széchényi István út fele láttam, hogy belekezd az előzésbe. Én dudáltam neki, mert figyeltem hogy jön egy autó, de ő csak nyomta neki én ráfékeztem, mert be rántotta elém a kormányt. Én épp hogy megálltam (pillanatok alatt történt) ő meg belecsapódott a másik autóba, ami szabályosan jött….

Az a baj az ilyen kereszteződésnél, hogy a fa betakarja az út nagyrészét.

Egy hozzászólás “Breaking: Két gépkocsi ütközött össze Csepelen – FRISSÍTVE!” bejegyzésre

  1. Romy szerint:

    Tisztelt Csepel.info!

    A sajnálatos baleset minden elszenvedőjének és sérültjének mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánok testi és lelki szinten egyaránt.

Itt lehet hozzászólni !