Vigyázat: dugó lesz ma a Gubacsi hídnál!

Csepel.info

Augusztus 17-én 18 óráig a Gubacsi hídon lezártak egy sávot vízvezeték-felújítás miatt. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

A lezárás miatt nagy dugó várható a reggeli és az esti órákban is, ezért érdemesebb a közösségi közlekedést választani.

17 hozzászólás “Vigyázat: dugó lesz ma a Gubacsi hídnál!” bejegyzésre

 1. Szekér Eperke szerint:

  Nem kellene kijavítani JÚLIUS 17-re ???? Mindenhol augusztus 17 szerepel.

 2. Sétáló szerint:

  Ezt már olvastam a Csepel.hu-n is. Érdemesebb a közösségi közlekedést választani .
  Ez valami standard szöveg ? A buszok is ott állnak dugóban . Én csak arra szeretnék választ kapni , ki meri engedélyezni , hogy a tetves Gubacsi hídon egy sávot egy hónapra lezárjanak ? Megértem hogy meg kell csinálni a felújítást . De azt oldják meg sávlezárás nélkül .

 3. Ábel Attila szerint:

  Amennyiben a közösségi közlekedést használják, jelentősen csökken a dugó, a HÉV pedig nem áll dugóban. Sokaknak a HÉV is megoldást jelent. Van, amit ma sem lehet sávlezárás nélkül csinálni.

 4. Ehte szerint:

  Ábel Attila: Nem tudom feltünt e már, hogy a hév tók másfele megy.

 5. Sétáló szerint:

  Ábel Attila : Hagyjuk már ezt a süket dumát . Csepelen lakok és Soroksáron dolgozok . Hova menjek hévvel ? Ma például meg hogyha nem változik semmi akkor egész héten hazafele kompozok plussz napi 600-ért . És baromira nem érdekel mit csinálnak , akkor se zárjanak le sávot , főleg ne egy hónapra .

 6. Ábel Attila szerint:

  Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de ha a legrövidebb út lelassul, más útvonalakon gyorsabb lehet a célhoz érni. Ezen az elven működnek ma már a GPS-es programok is. Sok esetben a HÉV gyorsabb bejutást eredményez, ráadásul nem csak Pesterzsébetre vagy Soroksárra lehet menni a Gubacsi hídon keresztül.

  Igen, ha kevesebben mennek kocsival, és többen használják a közösségi közlekedést, az gyorsabb haladást eredményez.

  Nyilvánvalóan kellemetlen helyzetet okoztak a lezárással, ráadásul nem tájékoztatták róla az önkormányzatot, pedig sokkal jobb lett volna, ha fel tudjuk készíteni a lakosságot. De az is nyilvánvaló, hogy egy ilyen jellegű felújítás csak a nyári időszakban elfogadható, tehát az időpontot jól választották meg.

 7. Ehte szerint:

  Mert hát az nagyon életszerü, hogy az aki, idág autoval közlekedett, az najd most inkább bkv-zik plusz egy oriási kerülövel

 8. Ábel Attila szerint:

  Ez az egyetlen logikus megoldás a problémára, ám ebben az országban kétségkívül nem életszerű. Japánban az lenne.

 9. strici szerint:

  japanban pedig az lenne eletszerutlen hogy te alpolgarmester lehetnel.

 10. Letiltatni szerint:

  Miért nem a Gubacsi híd közúti közlekedést biztosító hídpályáját újítják fel és szélesítik ki 2×2 sávosra, a vasúti hídrendszer priorítása helyett? Az ilyen munkálatok most nem jelentenének gondot.

  Ui.: Japánban, milyen tömegközlekedési eszközöket alkalmaznak? Jobbakat, rosszabbakat? Miniszteriális felelősség megáll, amikor valamely része a közlekedési rendszernek nem működik? Mennyiben igaz ez, Magyarországra vetítve? AHol egy közmű szolgáltató, nem képes egy kerület vezetést értesíteni – állítólagosan?

 11. strici szerint:

  a hid harmadik-sok eve lezart-savjat megnyitnak 1-1 savon lehetne oda vissza kozlekedni mint eddig.

 12. kispajtás szerint:

  Minden további komment hiábavaló – Csepel elesett… 🙁

 13. Tündér Ilona szerint:

  Én reggel a Szabadkikötő úton mentem a Gubacsi híd túloldalára, egy mozdony tili-toli-ja csak hab volt a tortán.
  A mentőkre is kiváncsi leszek , hogy mit csinálnak, ha sietni kell.

  Japánba földutak sincsenek.

 14. Ábel Attila szerint:

  Kedves strici, nincs szándékomban Japánba menni alpolgármesternek, jó nekem itt is. Kedves Ilona, még Japánban is vannak földutak.

 15. strici szerint:

  az ertelmes valaszodat vissza forditom.
  a csepelieknek sincs szandekaban a gubacsi hid lezarasa miatt a japan tomegkozlekedest hasznalni.
  azt elhiszem hogy jo neked itt. (csak itt jo).
  albaniaba sincs szandekod menni …
  te csak itt es most lehetsz “valaki”

 16. Sétáló szerint:

  Akkor most azt szeretném megkérdezni Ábel Attilától , hogy a csepeli önkormányzat tervez-e lépéseket tenni az egy hónapig tartó lezárás ellen ? Ma reggel mentem át 6:20 körül és egy árva teremtett lelket sem látni dolgozni . Hát azért az enyhén szólva felháborító . A kivitelezőt szerintem igenis lehet kötelezni arra , hogy éjszaka végezze a munkát és reggel 6 órára állítsa vissza a közlekedési rendet . Szerintem Japánban is így csinálják . Az meg hogy Csepelről Soroksárra hévvel menjek dolgozni enyhén szólva vicc , durván szólva meg az emberek hülyének nézése , amit nehezen tűrök az általam megválasztott tisztségviselőtől . És azt tudjuk hogy neked jó itt , azzal mindenki tisztában van , csak mi szívunk .

 17. DiamondsExtra szerint:

  Ilyet én is tudok: Japánban (miért is hasonlítjuk magunkat hozzájuk…?) megoldanák sávlezárás nélkül. Annyi becsület azért lehetne a közművesekben, hogy három műszakban dolgoznának, szerintem legalább feleannyi idő alatt végeznének.

Itt lehet hozzászólni !