Hivatalos gépjárművezető képzés állami támogatással

Csepel.hu

Megnyílt a Hivatásos gépjárművezető képzés program internetes felülete, így újra lehet regisztrálni a C+CE+GKI vagy a C+D+GKI jogosítvány megszerzésére felkészítő képzésekre, melyek az OFA Nonprofit Kft. szervezésében, állami támogatással valósulnak meg.

A kormány kiemelt céljai közé tartozik a Csepel számára kiemelkedő jelentőségű logisztikai ágazat, ezen belül a közúti fuvarozás, illetve személyszállítás versenyképességének javítása, az ágazat teljesítményének sokoldalú ösztönzése. A nehézgépjármű-vezetők kiválasztását és képzését a központi régióban az MKFE szakmai segítségével a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz tartozó Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) bonyolítja le.

Az OFA Nonprofit Kft. programja keretében most újabb 2500 munkavállaló vehet részt az ingyenes gépjárművezetői képzéseken. A hivatásos gépjárművezetői képzésekre azok regisztrálhatnak, akik betöltötték a 18. életévüket, és legalább 2 éve megszerezték „B” kategóriás jogosítványukat, és a logisztikai, vagy szállítmányozási üzletágban képzelik el jövőjüket.

A jelentkezési felület itt érhető el.

További információ a Csepeli Állások Oldalán.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !