Rablókat keres a pesterzsébeti rendőrség

POLICE, Mr.Gabee

1. kép

2. kép

A pesterzsébeti rendőrkapitányság két elkövetőt is keres, akik különféle értéktárgyakat tulajdonítottak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikákon látható embereket felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

  1. kép:TÁSKÁVAL A KEZÉBEN ELSZALADT
    A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/983/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség miatt ismeretlen tettesek ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. május 21-én 10 óra 30 perc körül a Budapest XX., Jókai Mór utcában odalépett egy nőhöz és kezéből kikapta gurulós táskáját, majd elszaladt a helyszínről.A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a grafikán szereplő férfit, aki 25-30 év körüli, körülbelül 168 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor világos inget és rövidebb szárú halásznadrágot viselt.
  2. kép: KÉSÉLEZŐKNEK ADTÁK KI MAGUKAT
    A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/982/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség miatt ismeretlen tettesek ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2017. május 22-én 10 óra körül becsengetett egy Budapest XX., Kiss Ernő utcai családi házba, ahonnan egy idős asszony ment ki hozzájuk. A két elkövető közölte a sértettel, hogy kést élezni jöttek, majd az egyik férfivel bement a házába, ahol több tízezer forint készpénzt adott át az idős asszony, de ezt a férfi kevesellte. A nő ezután bement a szobába pénzért és mire visszatért a férfi már nem volt ott.A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a grafikán szereplő férfit és ismeretlen társát.A grafikán látható férfi 50 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, sötét hajú. A bűncselekmény elkövetésekor kék munkaruhát viselt.

Itt lehet hozzászólni !