Ennyit fizetnek a “migránsmentők” a bűnözőknek

888, Csepel.info

A hétvégén a líbiai hatóságok megerősítették a régóta fennálló gyanút: a “migránsmentő” szervezetek pénzt fizetnek az embercsempészeknek azért, hogy az illegális migránsok elözönölhessék Európát. Fejenként 450 dollárt: így erősítik napról napra, emberről emberre a maffiát. De csak az ideutat fizetik, Soros György és szervezetei szerint a migránsok ellátását – évi egymillió főét – már nekünk kellene állni.

A líbiaiak bizonyítékot találtak arra, amit egy ideje már pedzegetett a nemzetközi sajtó nem migránssimogató része. Az úgynevezett segélyszervezetek egy része bűnözőknek fizet azért, hogy azokat a migránsokat is Európába vigyék, akik maguktól ezt nem tudják kifizetni.

Tarek Shanboor, a líbiai hatóságok embere a The Mail című lapnak elmondta, hogy banki dátumok és telefonszámok is a birtokában vannak, amik bizonyítják az ügyleteket.

“Bizonyítékunk van rá, hogy a csempészek közvetlenül a segélyszervezeteket hívták fel, hogy megbeszéljék az üzlet részleteit”

— mondta.

Shanboor konkrét összegről is beszélt. Mint mondta,

450 dollárt fizetnek az NGO-k egy migránsért.

Ennyit ér meg tehát az úgynevezett segélyszervezeteknek az, hogy életveszélybe sodorják a migránsokat a Földközi-tengeren különféle lélekvesztőkön, majd pedig Olaszországba és ezáltal az unióba juttassák őket.

Korábban már több olyan esetről is beszámoltunk, amikor az olasz hatóságok vizsgálták az NGO-k és az embercsempészek közötti összefüggéseket.

Forrás: 888

 

7 hozzászólás “Ennyit fizetnek a “migránsmentők” a bűnözőknek” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Követelem, hogy a MAGYAR gyámhatóság azonnal indítsa meg a gondnokság alá helyezési eljárást Soros ellen!!!

  2. Nagyapó szerint:

    450 USD, az kb.135000 Ft. Ebből jót lehet hasítani. Jobb, mint a kábítószer kereskedelem!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Van egy ország (nem mondom meg melyik) ahol már a nagykövetségek is segítenek az idehozatalba persze nem menekültek. 1400 helyi pénzt kap aki idehoz egy migránst persze hátsó szándékkal. Európát Merkel eladta. Őt újra megválasztják. Nagy Britanniában nagy gázok vannak. Hamarosan hullámként fognak vagy lőni vagy tömegbe hajtani. Franciaország már rég elesett még 2 orszagot kell ledarálni Spanyolország és Németország. Itáliát hagyják a vonal miatt. Ott nem lesz gáz mert különben a maffia …. tudjátok ti is.

    Amit viszont Lakatos Sanyi barátommal láttunk

    NIGÉRIÁBÓL MEGINDULT 20MILLIÓ TÖMEG. CSAK NIGÉRIÁBAN 180-200 MILLIÓ EMBER ÉL.

  4. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    A nagykövetség bulit is kipróbáltuk. Úgy csinálják hogy bejön 1 menekült. Azt ellátják itt mindennel. Elsősorban papírokkal telefon pénz lakás orvos zsebpénz. Már első nap erőszakhoz folyamodnak. Rendőrség szemet huny felette. Itt több száz nőt megerőszakoltak menekültek de még a helyi ittszületett nőknek sem segítenek. Szóval elsőként a jogainkat építik le (Zeitgeist) ezután az orvosnál a keresztényt nem ápolják mondván a menekült épp most szül…ja egy újabb eltartottat egy semmirekellő túlélőt. Ha a kereszténynek oenèszes a lakása régen joga volt felhívni a főbérlőt es reparieren…ma? A menekültek sorra kapják itt a luxus újépítésű lakásokat. Végignéztük hivatalokban hogyan verik az asztalt több segélyért és megkapják persze. Látjuk hogy óvodákban óriasi probléma az integrálatlan migránsgyerek áradat. Ütik-verik a gyerekeket és a dada nem tehet semmit mert jönnek a migráns szülők és agyonverik a dadust és az európai jogrendszer a migránst fogja pártolni.

  5. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ja nem írtam le pontosan
    Szóval itt a menekült mondjuk Eritreából…de tőlem jöhet Szíriából is. A 38mm Zastava minden bőrőn átmegy…
    És miután kb 1hét alatt megvannak a papírjai (egy EU-s Bürger kb 3hónapig jár irodáról irodára hogy beszerezze a doksikat…)
    Jön az Orbán-Effekt (hozz magaddal még egy embert) és a sztori folytatódik. Minket is be akartak szervezni.
    Az ittlévő papíros migráns első dolga kurvához menni jól megverni sört venni marihuánás cigit szívni betörni a kirakatokat és kifosztani nőket utcán. Itt már poklok pokla van JA…és nem tarthatsz magadnál semmit se paprikasprayt se gázpisztolyt se kést mert megsértheted vele a támadót. Várjad meg míg jön a rendőrség. Baszd meg az nem fog megvédeni annak is ott a családja otthon… na lényeg befejezem mert ez már unalmas így.
    Szóval ezután a migráns visszamegy a magykövetségre és meghívólevéllel behívja turistaként a következő nem migránst. Ezért Albánia illetve Kína 1400 helyi pénzt ad ami szétoszlik nagykövetség és a migráns közt.

    Ezen országok Gambhia Szenegál Ghana Sierra Leone Elefántcsontpart Niger és a legveszélyesebb Nigéria!! Most 20millióan indultak meg és üzenik Európának takarodjunk….ERRE MIT LÉPTEK?

    Én/mi már korábban megírtuk ide mi hogy megy. Mi ottvoltunk a szír határon. Nem látjátok mi vár ránk Európában. Ez rosszabb lesz mint a keresztény-üldözés ideje. Kössétek fel a gatyátokat. Mi csak fegyverrel tudunk rajtatok segíteni. Járjuk Európát és felmérjük a helyzetet. De már a fegyvereink sem jók. Itt már láttunk katonaság/ember nélkül üzemelő fegyvereket. Svájci gyártmány. Na ők is semlegesek…ja Borzalmak borzadálya amire ez az atomfegyver képes. 1 gombnyomással kb 1500km2 !!! Mindent ledarál!! Biofegyverekhez meg nem kell komment. Ez fog nagy bajt okozni. Alig van már elegendő katona. Milliók haltak meg amiről fogalmatok sincs. Amit ma Európa a pofájára kap az az elmúlt 40 év következménye hogy Európa hagyta szelekció nélkül betelepülni a külföldit…meg ezer más ok….

  6. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    És a meghívólevéllel bejött turista az első Asyl otthonba keveredik ott már hamis papírokkal lakik és kapja a segélyt. Köztük pár terrorista és senki nem lép. Nem mernek mert ezek éjjel-nappal telefonon lógnak. Whatsapp és írják mondják miként mely útvonalakon jöjjenek kit keressenek. Hol vannak rejtett állomások ahol a maffia felszereli őket. Ezen helyek voltak Yugoszláviában. Ezt a magyarok macedóniai határához érkezve láttuk a maffia eltűntette…és nem tudtuk dokumentálni mert ezen a környéken hemzsegtek a migránssegítők és ha konkurrenst láttak voltak attrocitások meg fegyverdurranás erdő mélyén…kisebb leszámolás ha valaki túl sok migránsnak akart pénzért segíteni. Mi nem is tudom hogy éltük túl hogy azt a szír nőt kivittük Bécsbe…
    Ami még jön azt én sem tudom.
    LÁSTÓL MENTESEN PLEASE
    Ne mutogassatok ujjal Orbán Viktorra. Fogalmatok nincs milyen állapotok uralkodnak Nyugaton a migránsok miatt. Orbán mindent bevetett hogy az egyszerű magyar ember létét ne veszélyeztesse. Evvel Viktor egész Európában történelmet írt. Csak a bunkó réteg szidja aki fotelből ugat a negyedik szívrohama után…MARADJATOK KEMÉNYEK!! Magyarország és Lengyelország talpon marad. Szlovákok-csehek kiszállnak idővel a Visegrádi izéből…

  7. strici szerint:

    a fotot nezve elgondolkodom miert nem a deliek nyertek a polgarhaborut? az ultetvenyekre jol jonne ez a sok szecsmo.

Itt lehet hozzászólni !