Videóra vette, ahogy egy kisbabát cigarettázásra kényszerít

Blikk

A videót a Youtube törölte, de fent látható egy másik, itt pedig sok van ugyanattól a “főszereplőtől”

Döbbenetes, undorító videót tett közzé egy budapesti férfi. A felvétel alapján a Facebookon már többen is megfenyegették feljelentéssel, illetve azzal, hogy értesítik a gyámügyet a tettéről…

L.B.-nek nem ez az első videója, ami nyilvánosságra került. A Youtube-on megtalálható a házi őrizetből való szabadulása után készült felvétel, melyen jókora arany-fukszokkal a nyakában vezet egy jobbkormányos autót Budapest utcáin, miközben üvölt a zene a kocsiban.

Ami most nyilvánosságra került, az azonban már mindenen túlmegy: az illető egy pici babát kényszerít arra, hogy cigarettázzon. Az elején a baba a szájába veszi az égő cigarettát, hisz minden kisbaba reflexesen a szájába veszi a tárgyakat. Azonban, mikor már jön a füst, kétségbeesetten próbálja elfordítani a fejét, miközben a férfi azt üvölti: Tüdőzd le, tüdőzd le!

Brendon magyarázkodik, de minek 1.

Brendon magyarázkodik, de minek 2.

A férfiről készült videók megtalálhatók a Youtube-on, illetve megtaláltuk a Facebook-profilját is, azonban ezúttal szándékosan nem tesszük elérhetővé az eredeti felvételeket és nem is linkeljük be ezeket a tartalmakat, melyek jogi szempontból is több, mint aggályosak.

Forrás: Blikk

 

Itt lehet hozzászólni !