Tűzoltókat riasztottak a Kossuth Lajos utca egyik társasházához

Mr. Gabee, Csepel.info

Foto: Mr. Gabee

Tűzhöz riasztották a mentőket és a tűzoltókat Csepelen, a Kossuth Lajos utca 166-172 társasházhoz csütörtök késő éjszaka.

Mr. Gabee helyszini információi szerint a 166-ban és a 170-ben az ötödik és a hetedik emelet között a lakók füstöt éreztek. A kiérkező tűzoltóság átszellőztették az épületet. Két szemely füstmérgezés gyanúval ápolnak. Infomációk szerint egy embert vittek kórházba elővigyázatosságból, mivel 4 hónapos terhes volt. A társasházban élők egy részének  ideiglenesen el kellett hagynia otthonát.

A katasztrófavédelem információi szerint Füstölést tapasztaltak egy tízemeletes társasház hatodik emeletétől felfelé a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók a felderítés során a ház helyiségeit felnyitották. Megállapították, hogy a földszinti szeméttárolóban egy szemetes konténer égett, melynek tüzét egy vízsugárral oltották el. A hatodik emelet feletti szintek füsttel telítődtek, információk szerint száznegyvenhét lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát.

Itt lehet hozzászólni !