Csoportos garázdaság miatt keressük

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

A pesterzsébeti rendőrök keresik azt a férfit, aki verekedett, majd fejszével több járművet megrongált.

A nyomozás adatai szerint a 45 éves budapesti L. Attila, és a 31 éves dombrádi V. Zoltán a Budapest XX. kerületében, egy Jókai utcában lévő dohánybolt előtt szóváltásba keveredett egy férfival, aki ezután bement az utcában lévő egyik házba. L. Attila és V. Zoltán a férfi után ment, ahol a lakókkal szóváltásba keveredtek, ezért telefonon segítségül hívtak több férfit, köztük a 40 éves nyírmadai Lakatos Bertalant, aki egy fejszével érkezett meg.

A férfi szintén vitába keveredett, ami verekedéssé fajult, melynek során egy férfit könnyebben megsebesített. A verekedést követően Lakatos Bertalan több helyszínen parkoló járművet is megrongált.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Bertalant felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólás “Csoportos garázdaság miatt keressük” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Még hogy nehezen illeszkedik be a kisebbség ?

  2. kerdezo szerint:

    Az a nyaklánc mindent elárul…

  3. MZ szerint:

    Jajj a berci az jó gyerek, biztos valami félreértés történt! Mondta Lakatos Bertalan anyja….

  4. Csepel-sziget szerint:

    Nem értem a problémát. Megkérték, hogy segítsen, ő pedig jött és segített. Mivel nem vette félvállról a feladatát, és megölni nem sikerült senkit egy ostoba szóváltás ürügyén, ezért gondolta, legalább jelentős anyagi kárt próbál okozni. Sikerült. Ergo, nem jött hiába. Mire jók a barátok, ha nem erre? IRÓNIA OFF

Itt lehet hozzászólni !