Rablás miatt keresik a banda egyik tagját

Police, Mr.Gabee, Csepel.info


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/966/2017. bűnügyi számon eljárást indított felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettesek ellen.

Budapesten, a XX. kerületi Tátra téri piachoz közeli buszmegállóban 2017. május 19-én 14 óra körül  három férfi késsel kényszerített arra egy 14 éves fiút, hogy adja át az értékeit. Közülük a nyomozók beazonosítottak és elfogtak kettőt, a 19 éves K. Szilvesztert és a 20 éves K. Krisztofert. Őket a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságán gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vételük mellett előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ismeretlen társukat a rendőrség továbbra is keresi, róla a térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Itt lehet hozzászólni !