Gépocsi HÉV szerelvénnyel ütközött Csepelen

Csepel.info, Mr.Gabee

Szombaton reggel egy Renault típusú személygépkocsi egy menetrend szerint közlekedő HÉV szerelvénnyel üztközött a Szent Imre téren.

A balesetben nem sérült meg senki. Feltehetően a gépkocsi vezetője a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes vonalon autóbuszokkal pótolták a HÉV-et.

11 hozzászólás “Gépocsi HÉV szerelvénnyel ütközött Csepelen” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Szerencsére “A balesetben nem sérült meg senki”, pedig a HÉV cammogott, mégsem tudott megállni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Kaló Ferenc szerint:

    Ott balra kanyarodni tilos !!! Mit keresett ott a személygépkocsi ??

  3. MZ szerint:

    Azért van ennyi baleset, mert ma Magyarországon, BÁRKI kaphat jogosítványt.( az ilyenek is) Minimum PÁV III- hoz kötném, vagy valamiféle rosta kellene!!!

  4. strici szerint:

    meg sok felkialto jellel emeld ki a butasagot.
    miert lenne balra kanyarodni tilos?

  5. IRÉNE szerint:

    VÁROK MINDEN INFÓT ÉPP AKKOR AKARTAM A hévvel menni dolgozni– a 3. pótló buszra sikerült felpréselni magam

  6. lolka szerint:

    Van kihelyezve egy útkereszteződés alárendelt úttal és egy főútvonal balra kanyarodik, várakozni tilos és vasúti átjáró elő jelző tábla 30m múlva. De a legfontosabb a fénysorompó…

  7. tudálékos szerint:

    Ez a kedvenc hozzászólás! Mi az, hogy nem lehet balra kanyarodni ott? Egyébként meg mi van, ha nem is balra akart kanyarodni, hanem csak egyenesen a csepel művek fele tovább menni?
    Nézze Ferenc, vagy rohadtul nem csepeli, vagy nincs jogosítványa… Egyébként meg nem bírom elviselni, amikor a hülye okoskodik…. Itt egy kép, segítségül bekarikáztam a táblákat…. :http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=697okoska.png
    “Kaló Ferenc szerint:
    2017. május 20., szombat – 12:31
    Ott balra kanyarodni tilos !!! Mit keresett ott a személygépkocsi ??”

  8. kötelező szerint:

    a rákóczi útról közeledve STOP tábla van és kötelező haladási irány egyenesen, onnan tényleg nem lehet balra kanyarodni. viszont a szent imre tér felől mehetett egyenesen a balfasz, ha nem figyelte hogy a fénysorompó pirosat jelez. inkább ez történhetett. idióta degenerált barom 10-ből 2-3 autós. ma is megfigyeltem egy részeg barmot ahogy a kocsihoz tántorog és indexelés nélkül kifordul a főútra.

  9. Kaló Ferenc szerint:

    Tudálékos ! Valóban az . Attól hogy sértegetsz még nem lesz jobban igazad. Fényképezd le a táblákat a Csepel Pláza felől a Rákóczi úton a hév sínekkel párhuzamosan érkező mit lát ? Szabad annak bármerre is kanyarodni ? Néhányan nem a rendőrségnél fordulnak balra,hanem egy útkereszteződéssel hamarabb. Így már érted ? Drága tudálékos okostojás.

  10. Autós szerint:

    Szinte 100%, hogy az autós a Tanácsház utcáról (ma talán Károli Gáspár utca?) akart balra nagyívben kanayarodni a II, Rákóczi Ferenc útra, ami ott teljesen szabályos.
    Ha a II. Rákóczi Ferenc útról akart volna megfordulni, akkor a HÉV-et kilométerekről láthatta volna, a Tanácsház utcáról azonban az egykori II. Rákóczi Ferenc iskola tökéletesen kitakarja a belátást, nem véletlenül olyan hosszú a piros zárideje, sőt, pár éve tovább csökkentették a HÉV sebességét, hogy 30 helyett már csak 25-tel közelítse meg az átjárót.

    Ennek ellenére vannak ilyen idióták.

  11. Tündér Ilona szerint:

    Én péntek reggel 7 óra 20-kor álltam a Tanácsház utcában a zebra előtt, a gyár felé mentem volna, de a lámpa piros volt, egyszercsak egy régi tipusú Suzuki jött a Pláza felől a Rákóczi úton és legnagyobb meglepődésemre rákanyarodott a Hév sinekre, ekkor meglátta, hogy Pest felől beállt a Hév a megállóba, ekkor nagyon okosan megállt a befelé menő sineken majd miután elment a szerelvény ő is átment a síneken, de nem csak ő hajtotta végre ezt az ügyes manővert hanem az utána jövő Ford Transit is.

Itt lehet hozzászólni !