Elindult a triatlon szakosztály, máris versenyben

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület az öttusa és az úszás mellett újabb szakosztály elindítását valósította meg, ezen túl már a triatlon sportágban is találkozhatunk a Csepel Öttusa és VSE sportolóival, ami már meg is történt, nevesül egy ferencvárosi aquatlon versenyen.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közleményét olvashatják:

Elindult a triatlon szakosztály, máris versenyben!

A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület sokrétűségére jellemző, hogy már nem csak az úszást működteti önálló szakosztályként, hanem a triatlon is felkerült a szakosztályok listájára, ami Magyar Zoltán edző kitartó munkáját dicséri.

– Másfél éve kezdtem el a munkát a csepeli öttusázóknál úszóedzőként, és nagyjából úgy egy éve bombázom kérdéseimmel a klubvezetést, hogy mit szólnának, ha nyitnánk a triatlon felé is… Erre most kaptam meg a lehetőséget és ennek eredményeképpen indulhattunk el immáron egy versenyen is – avatott be a részletekbe Magyar Zoltán. Kilenc gyerekkel mentünk el a Ferencváros Népligeti létesítményében rendezett Sport XXI. Aquatlon 2017 budapesti regionális döntőre, ahol bizony nem vallottunk szégyent. A legtöbb gyereknek ez volt az első versenye, ezért talán a kelleténél is izgatottabbak voltak, ám ennek ellenére igazi sportemberhez méltóan, fegyelmezetten hajtották végre a feladatokat.

Helyezés, Egyesület pont
1. Ferencvárosi Torna Club 61
2. Megathlon SE 58
3. Tempo-Aqua Se 53
4. Kropkó Triatlon Club 44
5. Csepel Dolphins SC 32
6. CASTOR SE 9
7. Villám 8
7. Csepeli Öttusa és VSE. 8
9. Trion SC 7
10. UTE-Merida 6
11. Manta Swim Veresegyház Triatlon 2

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !