Csepeli gyilkosság: ismerhette egymást a vélt gyilkos és áldozata

Blikk, Ripost

Újabb részletekre derült fény a pénteki csepeli gyilkossággal kapcsolatban – írja a Blikk. A Ripostnak pedig olyan sztorit adott elő a gyilkossággal vádolt férfi apja, ami több mint  visszataszító, ha nem igaz.

Mint azt a Blikk megírta: P. Rozáliát (57) saját otthonában találták holtan, gyilkosa brutálisan végzett vele, elvágta az asszony torkát. A rendőrség hamarosan azonosította gyilkosát, K. Lászlót, aki ugyan akkor elmenekült a gyilkosság helyszínéről, azonban később feladta magát a rendőrségen. Korábban már ült nemi erőszak miatt, azonban akkor kedvezménnyel szabadult.

Aki felszínesen ismerte Lacit, az soha nem mondta volna róla, hogy agresszív, de sajnos van benne ilyen vonás – mesélte a Blikknek a férfi egyik ismerőse, aki azonban leszögezte: ezt még ők sem gondolták volna a férfiról. Egyelőre nem sejtik, hogy mi lehetett az indítéka. Az bizonyos, hogy az asszony és a férfi ismerték egymást. A rendőrség azóta kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, eljárás folyik a férfi ellen.

– Emberölés elkövetése miatt indult ellene büntetőeljárás – tájékoztatta a Blikket a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Ripost szerint a börtönviselt 28 éves férfit apja kísérte be a rendőrőrsre, aki kedden több meghökkentő információval is szolgált a TV2 Tényeknek. Szerinte fia és az áldozat intim viszonyt folytattak.

Forrás: Blikk, Ripost

Egy hozzászólás “Csepeli gyilkosság: ismerhette egymást a vélt gyilkos és áldozata” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !