Megtalálták a rongálókat

Csepel.info, Mr.Gabee,

18485596_1499965900043198_7688256475043894955_n

Korábban beszámoltunk róla, hogy a kis Duna ligetben található tanösvényt ismeretlenek megrongálták. Örömmel jelentjük, hogy kerületünk Rendőrkapitánysága felgöngyölítette az ügyet. Az alábbiakban Varga Norman közleményét olvashatják: 

Köszönöm a Csepeli Rendőrkapitányság gyors munkáját. Gyakorlatilag 1-2 nap leforgása alatt megoldották az ügyet.  A két 14 év körüli srác ma bejött hozzám az irodába és elnézést kért.  Láthatóan megbánták, amit tettek. Már le is takarították a firkát és felajánlották, hogy önkéntes munkával törlesszenek, amit elfogadtam.  Értékelem bátorságukat! Elmondásuk szerint is „jó lecke” volt nekik ez a tortúra!!  Köszönöm a lakossági bejelentéseket, jó tudni számíthatunk egymásra, ha környezetünk megóvása a tét. Varga Norman 2017.05.15.

6 hozzászólás “Megtalálták a rongálókat” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Nem értem az öntömjénezést.
    Ha nem adják fel magukat, sose kerultek volna rendorkezre….

  2. admin szerint:

    Korábban is elkaptak ilyen firkálókat, mivel egyedi jeleket hagynak hátra maguk után. Talán látták, hogy valaki felismerte őket, és előbb-utóbb lebuknak…

  3. kispajtás szerint:

    Az, hogy az elkövetők beismerték a tettüket, vagy hogy a rendőrség megoldotta az ügyet – azért lássuk be, valóban nem ugyanaz.

  4. joci szerint:

    A fiatalok azután mentek be bocsánatot kérni, hogy a rendőrség azonosította őket….

  5. szemfüles szerint:

    Öntömjénezés? Hogy “kérdező” műveletlenségből vagy csak irigységből, frusztrációból származó tévedésben van , esetleg szimplán tahó, azt döntsétek el Ti. A kriminológia tudománya a bűncselekmények felderítésében és megelőzésében a legnagyobb szerepet az ember lelkiismeretének, jóérzéséének, bűntudatának tulajdonítja. Így van ez ebben az esetben is. És a rendőrök tették a dolgukat, köszi!

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Szia kicsi szemfüles! Az öntömjénezés, hogy három év alatt két bűnözőt is elkapok a lakóhelyem közelében és nem vagyok rendőr sem? Te egy igazi kis köcsög vagy! Csak azért írom neked mert te is ezt írtad nekem pici hemüveg.:) Viszket a tenyerem a stílusodtól te sok néven irogató hulladék!

Itt lehet hozzászólni !