Rablás szemtanúit keresi a rendőrség

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

Sértett jelentkezését várja a rendőrség

Csepelen próbálta meg egy nő ékszereit elvenni a tettes, az esetnek több tanúja is volt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210/733/2017. bűnügyi számon eljárást folytat rablás bűntett kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. május 7-én 22 óra 20 perc körül Budapesten, a XXI., Táncsics Mihály utcában a sértettet a földre lökte, majd nyakából és füléből kitépte a nő ezüst nyakláncát és fülbevalóját. A sértett ekkor segítségért kiabált, támadója ennek hatására az ékszereket hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

2 hozzászólás “Rablás szemtanúit keresi a rendőrség” bejegyzésre

  1. Hajrá Csepel szerint:

    Tudom, hogy ilyenkor teljes a döbbenet, de a rendőrség értesítésén kívül lehet más, arra közlekedőktől is segítséget kérni. 2013 novemberében egy 3-4 tálca édességgel szaladó, vékony közérti tolvajt vagy rablót(nem tudom minek minősítették a rendőrségen) úgy értem utól, hogy az eladó csajszi kerékpárját elkértem és azzal tekertem a zsivány után mert a futóversenyt elveszítettem volna.A csepeli temetőig tekertem utána -1 km- mert csak ott fáradt el.:) Ehhez képest három hete alig 100 métert kellett futnom az erzsébeti betörő után.Baromi gyorsan jöttek a helyi rendőrök! Itt sem találták meg a bejelentőt, aki észlelte a betörési kísérletet, de legalább nekem szólt a fickó mielőtt eltűnt.Gondolom nem kívánt a rendőségen, bíróságon tanúskodni. Ha ilyen esemény van legalább próbáljunk meg zajongani, más, közelben lévőket is értesíteni a rendőrségen kívül. Legtöbbször akadhat egy hozzám hasonló elmebeteg, aki szeret civakodni és megpróbálja elkapni a bűnözőt!

  2. hihetetlen szerint:

    Gratula ! (Y)

Itt lehet hozzászólni !