Németh: Soros György egy nemzetközi bukméker

Hirado.hu

nsz_18

Soros György azért utazik Brüsszelbe, hogy a migrációt támogassa, a Közép-Európai Egyetem vagy a civil szervezetek ügye csak ürügy az utazásra – tette hozzá.

Hangsúlyozta: senki sem hatalmazta fel az üzletembert, hogy ezekről a kérdésekről egyeztessen, a magyar emberek pedig a népszavazáson is kifejezték, hogy nem kérnek az illegális bevándorlásból.

A napnál világosabban kell látni, hogy Soros György szembemegy az európai értékekkel, érdekekkel, és kockáztatja a magyar emberek biztonságát azzal, hogy migrációpárti és az illegális migránsokat szeretné legalizálni. Be akarja őket utaztatni, és rá akarja kényszeríteni Brüsszelen keresztül Európára, hogy osszák szét azokat a migránsokat, akik már itt vannak – érvelt a politikus.

hirado.hu

8 hozzászólás “Németh: Soros György egy nemzetközi bukméker” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    Miért kell minden nap ennek a baromarcúnak a sorosozását hallgatni?

  2. kerdezo szerint:

    Mert könyvtárszakon végzett, önálló gondolata nincs…

  3. savanyójóska szerint:

    Ez a sorosgyuri CEU stb. csúcsrajáratott faszság a kb 10 millió magyarból érdekelhet úgy 10 ezret. A semmirekellő kormányt, a nagyon ráérős semmirekellő tüntetőket, meg a semmirekellő firkászokat. A lényeg, hogy a 20-adrangú dologgal lehessen terelni, pl. a mukearőhiányról, meg arról, hogy közben az amúgy is agyondolgoztatott s mindemellett alulfizetett magyar dolgozókat még rabgszolgábbá lehessen tenni.:
    http://www.azenpenzem.hu/cikkek/ez-mar-tenyleg-a-rabszolgamunka-torvenykonyve-lesz/3975/

  4. Nagyapó szerint:

    névkötelező, kerdezo! Van néha valami gondolatuk is?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Nagyapó szerint:

    savanyójóska! Ezt írja: “Ez a sorosgyuri CEU stb. csúcsrajáratott faszság a kb 10 millió magyarból érdekelhet úgy 10 ezret.”
    savanyójóska! Amennyiben az EU ránk tukmálja a migránsokat, MIBŐL fizetjük pl. a havi 340,50 eurót (104 720 Ft), amit Franciaország fizet?? Mert nem lehet annyira buta, hogy ne gondolná, hogy az EU nem kényszeríti ki ugyanazt az ellátást nálunk is (különben visszamennek Fr. Német, Svéd országba).
    savanyójóska! Volna valami ötlete? Ne titkolja! Növeljük az adókat? (az EU szeretné) Csökkentsük a béreket, nyugdíjakat?
    savanyójóska! Álljon elő bátran javaslataival!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Letiltatni szerint:

    Csak egy kirakat arca a háttér hatalomnak, amely hol a mszmp-s tagsággal rendelkező fideszt támogatja súlyos milliókkal, hol a “mégbalabb”baloldalt. Egy a gyökérzetük, egy “ösztöndíj” rendszer támogatja őket.
    A problémát az jelenti, hogy mutogatáson túl nem történik egyéb.

  7. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Soros!!!! A kaszást nem úgysem fizetheted le, hogy vinne már magával, te pokolfajzat!!!!!!

  8. ludozher szerint:

    And what’s more, we checked carefully to make sure that we were allowed to sign up on Bet365 first. The good news for Canadian citizens is that there is no problem with signing up with an offshore betting site like Bet365.
    However, before registering keep in mind all the terms and conditions established by the operator. The main restrictions are that all customers must be over 18 years of age and of legal capacity to place a bet/wager or register with Bet365 . http://ludozher.info/bet365-casino-poker-en-sport-wedden-website-review-hoe-om-in-te-loggen-en-ontvang-een-bonus-promo-code-link.php Different from their sports product, the bingo site is a skin much like their poker room. It is licensed by the Gibraltar Regulatory Authority and powered by Playtech using software known as Virtue Fusion. Other known bingo rooms that use the same software include PaddyPower, William Hill, and Ruby Bingo. A key to their bingo marketing success has been the sponsorship of the popular UK soap Emmerdale. http://ludozher.info/bet365 by this link

Itt lehet hozzászólni !