2 èves a Csepeli Queen Pole Rùdsport ès Lègtorna Sportegyesület

Queen Pole SE, MR.Gabee, Csepel.info

18090628_120332000295522703_2101811006_o

2015 áprilisában nyitotta meg kapuit a csepeli rúdsport és légtorna iskola stúdiója.

Az újdonságként berobbanó, különleges sportnak, a lelkes oktatóknak, valamint a remek hangulatú edzéseknek köszönhetően gyorsan gyarapodott e sportot megkedvelő hölgyek társasága, ezzel egyidejűleg a tudása is, így fél év alatt a stúdió kinőtte első termét és átköltöztetésre került a közeli munkaügyi központ épületébe. Az új terem megfelelő adottságokkal szolgál azóta is az edzések színvonalának növeléséhez és a tanulók tudásának a fejlesztéséhez.Az iskola legfőbb erényei közé tartozik a nagy belmagasság, mely több szempontból is lényeges, hiszen nemcsak az akrobatikus elemek folytonos összekötéséhez, páros azaz duo elemek kivitelezéséhez, forgó rúd előnyeinek kiaknázásához, de a versenyfelkészítéshez, illetve a légtornàsz (karika) oktatásához is elengedhetetlen ez a közel 4 méteres belmagasság.

Jelenleg a rúdfitness és légtornász karika mellett koreografált órára, strechingre (nyùjtàs) és twerkre is van lehetőség egyesület ezen stúdiója keretein belül.

Sportegyesület lévén diákoknak – igény esetén – egyesületi igazolás biztosított, egyéb tagok számára pedig további kedvezményt workshopokra, táborokra, rendezvényekre is rendszeresen igénybe vehető.

A lányok lelkesedése nem lankad, így a jövőben is találkozhatunk velük szabadidős programokon, sporteseményeken, iskolai bemutatókon és versenyeken is.

Az egyesület csapata szeretettel vár mindenkit súlytól, kortól és sportolói mùlttòl függetlenül, hiszen itt ezek egyáltalán nem számítanak, az oktatást az alapoktól kezdik, ezt követően pedig mindenki saját tempóban tud haladni és fejlődni. A fejlődés érdekében  a trénerek mindent megtesznek, hiszen ők maguk is igyekeznek folyamatosan tovább képezni magukat, új trükköket tanulni, vagy akár nemzetközi workshopokon részt venni, hogy ezt követően a saját tanulóik számára a tudásuk legjavát adhassák tovább.

De ha csak annyi a célod, hogy ebbe a fantasztikus sportba belekóstolj, kicsit formába hozd magad, alakulj, formálódj, vagy kicsit aktívabban élj, akkor is szeretettel várnak, ugyanis ez a mozgásforma mindenki számára nemcsak fizikailag, de mentálisan is sokat tud adni, ahogy a stúdiós lányok mondják, „Itt végre minden Nő igazi Királynő” lehet!

Itt lehet hozzászólni !