Betörőt fogtak a csepeli rendőrök

Csepel.info, Mr.Gabee

Oldalunk információi szerint tetten értek egy betörőt, aki megpróbált behatolni a Kossuth Lajos utca 65 szám alatt található üzletsor egyik helységébe. 

Egy szemtanú értesítette a rendőrséget, hogy egy férfi a zárat felfeszítve próbál behatolni a szuper diszkont üzletbe. A XXI. kerületi rendőrök a bejelentést követően néhány perc alatt a helyszínre értek és elfogták az elkövetőt.

Információinkat a police.hu is megerősíti:

A budapesti rendőrök a bűncselekmény elkövetése közben elfogták azt a férfit, aki megpróbált betörni egy csepeli üzletbe. A 37 éves L. András budapesti lakos 2017. április 7-én éjszaka, egy csepeli üzlet ablakát kifeszítve megkísérelt betörni az üzletbe. Ezt észlelte egy szemtanú, aki értesítette a rendőrséget.

A  csepeli rendőrök a helyszínen tetten érték a  férfit, akit – elfogását követően – előállítottak a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A csepeli nyomozók előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Itt lehet hozzászólni !