Pikáns találkozón meccselhet egymással a Gabala – Gálhidi páros

CsepelFC, Mr:Gabee, Csepel.info

Valaha, a szebb napokat látott magyar labdarúgás idejében egy Csepel–Honvéd meccsen nem volt ritka a tízezres nézőszám sem, hiszen a szomszédvári NB I- es rangadó vonzotta az embereket a futballpályákra. Vasárnap a harmadosztályban találkozik a Gabala Krisztián korábbi NB I- es Honvéd játékos vezette Csepel és az egykoron kék-pirosban futballozó, majd edzői pályáját nálunk megkezdő Gálhidi György edzette Honvéd- MFA, egy számunkra ismét létfontosságú találkozón.

Az őszi szezonban meglehetősen „érdekes” körülmények között 3:1-re kikaptunk a Bozsik Stadionban (gólunkat Haraszkó Sándor szerezte), Somodit pedig kiállították. Azzal a meccsel már természetesen nem kell foglalkozni, ez egy teljesen más összecsapás lesz.

A Honvéd idegenben 3–3–5-ös mutatóval rendelkezik, győzni csak a Komárom, a Puskás AFC II és a Diósd otthonában tudtak, döntetlent a Sárvár és a Veszprém vendégeiként értek el, a többi kispesten kívüli találkozójukon elvéreztek. Az egykori kitűnő csepeli labdarúgó, majd tréner Gálhidi György vezette társulat jelenleg az 5-ik helyet foglalja el 40 ponttal és 12–4–8 -as mérlegével, ami remélhetőleg vasárnap tovább romlik majd. A mieink „mint egy falat kenyér” győzelmet arattak Hévízen, így vasárnap – amennyiben minden a számunkra legkedvezőbb forgatókönyv szerint alakul-  akár felléphetünk a 11-ik pozícióba is, persze ehhez kellene egy pontosztozkodás az Andráshida–Veszprém találkozón, illetve természetesen a mi győzelmünk, ami a legfontosabb a történetben. A találkozó április 9-én vasárnap lesz a Csepel Stadionban 16:30-kor, a meccset Móri Tamás vezeti majd, Keszthelyi Tamás és Nagy Viktor segédletével.

Gabala Krisztián: – Fiatal, lendületes, képzett csapattal találkozunk a hétvégén, ráadásul ellenfelünk kispadján az egyik legrutinosabb, legfelkészültebb kolléga foglal helyet, ezért nagyon nehéz találkozóra számítok. Tavaszi hazai mérlegünk egyenlő a nullával, így a héten a mentális felkészülésre helyeztük a hangsúlyt. Bízom a csapatomban és a pontszerzésben.

Gálhidi György: – Mindig kellemes érzéssel tölt el hazamenni és abban a stadionban játszani, ahol 12 évet eltöltöttem, tehát izgalmas és pikáns is lesz számomra ez a találkozó. Ennek ellenére a Honvéd alkalmazottja vagyok és mindent meg fogok tenni azért, hogy a csapatomat győzelemre vezessem Csepelen. Ősszel egy nagyon nehéz mérkőzésen nyertünk egy nagyon szervezett Csepel ellen, akik ellen igen nehéz helyzetbe kerülni és gólokat szerezni. Legutóbb 3:0-ra nyertek Hévízen , így most is nehéz meccsre számítok, nagy harcra, küzdelemre. Tavasszal csapatunk is jobban szerepel, fiatal játékosaink szereztek némi rutint, néhány visszajátszó is sokat segít nekünk… Két jó formában lévő csapat jó mérkőzésére számítok.

Egy hozzászólás “Pikáns találkozón meccselhet egymással a Gabala – Gálhidi páros” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    ezek a visszajatszok teszik sportszerutlenne a jatekot.
    rendszeresen szinte nb 1-es ellenfelel szemben kell kuzdeni.

Itt lehet hozzászólni !