Botka László is meghamisította a vagyonnyilatkozatát

2 éve Botka nevén van a 25 mil­liós lu­xus­autó! Hamis a va­gyon­nyi­lat­ko­zat!

Ripost

Sze­ge­den sokan tud­tak róla, hogy a pol­gár­mes­ter évek óta nem a va­ló­ság­nak meg­fe­lelő va­gyon­nyi­lat­ko­za­tot ad be, ami­kor egy­sze­rűen le­ta­gadja a 25 mil­liós ame­ri­kai dzsi­pet.

A hivatalos irat magáért beszél. Botka László legutóbbi, 2017 januárjában leadott,

saját kezűleg aláírt vagyonnyilatkozatában egyszerűen letagadta a nevén szereplő amerikai luxusautót.

A hivatalos iratban átlósan át is húzta a járművekre vonatkozó kitöltetlen bevallási oldalt, így demonstrálva, hogy neki aztán semmije nincsen. A hamis vagyonbevallás a szegedi önkormányzat honlapján cikkünk írásakor még olvasható volt. A képviselői vagyonnyilatkozatok között a harmadik volt a sorban.

Az eltitkolt luxuskocsi ugyanakkor már évek óta foglalkoztatja a Tisza-parti város lakóit…

Széles körben háborognak Szegeden, hogy Botka már második éve hazug módon letagadja a 25 milliós autót, ami különösen kényelmetlen lett számára, mióta a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett, és a gazdagok megadóztatásáról beszél. Úgy tudjuk, hogy a városban körbejár egy, a forgalmiról valamelyik autószervizben készített fénymásolat is…

A Grand Cherokee Limited a információi szerint már több mint két éve az MSZP-s politikus nevén van, csak a botrányt elkerülendő hagyták ki több alkalommal is a vagyonbevallásból.

Frissítés:

Újságírók kérdésére Botka László szóvivője tegnap nem tagadta, hogy a luxusautó a család tulajdonában van. Vagyis lényegében beismerte, hogy a polgármester vagyonbevallása hamis.

Forrás: Ripost

2 hozzászólás “Botka László is meghamisította a vagyonnyilatkozatát” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    “Újságírók kérdésére Botka László szóvivője tegnap nem tagadta, hogy a luxusautó a család tulajdonában van. Vagyis lényegében beismerte, hogy a polgármester vagyonbevallása hamis.”

    Nono, ne tessék kérem maszatolni. Mi az, hogy a család tulajdonában van?
    Ha a feleségéé, akkor nem kell bevallania.
    Ez a ripost egy kormánypárti szócső, nem az igazmondásáról híres.

  2. Tóth kati szerint:

    Ha olyan sokan tudtak róla,akkor hogy merte kihagyni a nyilatkozatból?Akkor most ezt is elvesszük tőle és odaadjuk a szegényeknek,ahogy botkáék szeretnék?Egyébként mennyit keres a botka család,hogy telik egy 25milliós autóra?

Itt lehet hozzászólni !