Felfüggesztetett kapott a verekedő afgán oltalmazott

Hirado.hu

felfuggesztetett-kapott

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt első fokon egy év börtönre ítélt a csepeli bíróság egy 47 éves afgán férfit, aki a vád szerint egy faléccel bántalmazta szobatársát a Babtista Szeretetszolgálat XXIII. kerületi munkásszállóján. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság két év próbaidőre felfüggesztette.

A Magyarországon oltalmazotti státuszban élő afgán állampolgár a vád szerint szóváltásba keveredett szudáni szobatársával, akit előbb ököllel, majd egy másfél méter hosszú faléccel többször megütött. A bántalmazás következtében a sértett koponya- és könyökzúzódást szenvedett.

A támadót az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé. Az ítélet ellen az ügyészség hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabásáért fellebbezett, így az nem jogerős.

Az afgán férfi a továbbiakban szabadlábon védekezhet.

 Forrás: Hirado.hu

5 hozzászólás “Felfüggesztetett kapott a verekedő afgán oltalmazott” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Miért?

  2. ZsiványZoli szerint:

    Terrortámadás Oroszországban! Ha ott megtudták csinálni,nálunk csak napok kérdése.Ha ez nem elég figyelmeztetés,akkor a kormány eddig csak dumált,cselekedni nem képes.Azonnal ki kell toloncolni minden migránst,innentől kezdve egy esetleges terrorcselekmény a kormány lelkén szárad.

  3. királyerdei szerint:

    Ez a kormány a mumus?

    Akit minden hazai és EU-s libsi köpköd,mert nem engedi be a csürhét Magyarországra?
    Nem Szabó Szabolcsék a 14 000 Csepelre betelepítendő migránssal?
    Tudod te egyáltalán,hogy miről beszélsz?

  4. királyerdei szerint:

    Itt van komcsik (csak nektek) egy kis csemege mára: 🙂

  5. ZsiványZoli szerint:

    Királyerdei! Ez a kormány már így is túl sok migránst engedett be,egyet sem kellett volna.Amúgy pedig nem vagyok sem komcsi,sem libsi.Nacionalista vagyok.Nektek fidesznyikeknek már mindenki komcsi/libsi aki nem hallelujázik Orbánnak.Tudomásul kell venni hogy van egy harmadik erő,amely fekete-fehérben gondolkodik és nem fogadja el a jelenlegi maszatolós politikát.Nem a Jobbikra gondolok,hanem a valódi nemzeti elkötelezettségű emberekre.Számunk naponta növekszik.Tehát:egy migráns sem maradhat itt,akik itt vannak,azoknak fel is út,le is út!Orbánéknak arra volt eszük hogy a Nemzeti Arcvonal tagjait letartóztassák,pedig pont ők kínálták a leghatásosabb megoldást a migránskérdésre.

Itt lehet hozzászólni !