Vasat vett, fizetni nem akart

Csepel.info, Mr. Gabee

szirena

A férfi azt ígérte, hogy jó áron megveszi a fémhulladékot a sértettől, aki a vasakat átadta, pénzt azonban nem kapott érte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. Krisztián 26 éves dunaújvárosi lakos ellen csalás vétség miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. augusztus 19-én egy csepeli vaskereskedés előtt megszólította a sértettet azzal, hogy magasabb áron átveszi tőle a fémhulladékot. B. Krisztián miután megegyezett az árról az eladóval, a vasakat átvette, de a fizetést csak későbbre ígérte. Telefonon többször azt mondta a férfi a sértettnek, hogy kifizeti az átvett árut, de a pénzt a károsult azóta sem kapta meg.

A csepeli rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként beazonosították B. Krisztiánt, akit 2017 március 21-én a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi személyleírása: 180 centiméter magas, erős testalkatú, fekete, felnyírt frizurájú, barna szemű. Bal alkarján Amira felirat, jobb felkarján tigrist ábrázoló tetoválás található.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akinek a sérelmére a férfi hasonló bűncselekményt követett el, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Egy hozzászólás “Vasat vett, fizetni nem akart” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    “…A csepeli rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként beazonosították B. Krisztiánt… ” – hurrá, óriási hír!!! 😛 A nyelvezete külön megér egy tanulmányt. 😛

Itt lehet hozzászólni !