Tesco Express nyílt Óbudán és Csepelen

Elelmiszer.hu

Két új Tesco Express áruházat nyitottak pénteken Budapesten: a III. kerületben a Mátyás király út 1. és a XXI. kerületben a Szent László út 115. szám alatt – tudta meg az Élelmiszer Online.

Az új formátumú boltok a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Gazdaságos és Színes, valamint a Light Choices és a Családi márkák is elérhetők az új üzletekben.

Az új formátumú üzletek a fővárosiak számára igyekeznek megfelelő alternatívát kínálni azáltal, hogy a vásárlók lakóhelyéhez minél közelebb, akár a belső kerületekben kerülnek kialakításra. Az áruházlánc célja ezzel, hogy a vásárlói számára minél komfortosabb, és egyben még személyesebb bevásárlás-élményt nyújtson. Mindezek mellett természetesen megőrzik az áruházlánc hipermarketjeiben már megszokott kedvező árakat és minőséget. A kisebb alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzletek mintegy háromezer különböző árucikket, elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínálnak.

Mindkét üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Express üzleteiben.

Forrás: Elelmiszer.hu

23 hozzászólás “Tesco Express nyílt Óbudán és Csepelen” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    Hurrá 🙁
    Inkább a Csepelen található kisboltokról kellett volna egy lista, ami persze magyar vállalkozók kezében van. Ezt a bejegyzést nem is tudom hova tenni.

  2. Jeniszej szerint:

    Jobban örültem volna egy magyar áruháznak

  3. bolemann lajos szerint:

    Mégis mire gondolsz?
    Egy felsorolásra? Izgalmas lenne.
    Egyébként ezekben a nagyon magyar, nagyon vállalkozó, nagyon kis boltokban utálok vásárolni, mert
    1. Sosem kapok blokkot
    2. Nincsenek feltüntetve az árak
    3. Sok a lejárt szavatosságú termék
    4. Zsúfoltak és koszosak
    5. Kicsi a választék
    6. Drágák

    De igazad van! Magyar embert, magyar ember vágjon át!

  4. bolemann lajos szerint:

    A mellette lévő CBA magyar áruház. Csepel legszutykosabb kócerája. Tönkre is fog menni. Aztán majd jön a sírás, hogy a gaz multi.
    Pedig csak időnként takarítani kéne, meg nem ártana a választékot bővíteni. Bízzuk a fogyasztóra melyiket válassza. Végül is a saját pénzét költi.

  5. spam szerint:

    bolemann lajos, én a tescoban láttam csótányt. kisboltban még nem. lehet, hogy van, de még nem láttam.

    sőt, dolgoztam már ilyen multinál is. láttam, mi van a függöny mögött. azért annyira ne nyugtasd magad.

    az pedig, hogy te a multik érdekeit tartod előrébb, az téged minősít. edd csak a sok gagyit, amit árulnak.

  6. Menyhért Péter szerint:

    Kedves bolemann lajos!
    Az az állításod, hogy a szent lászló utcai bolt milyen, felér egy becsületsértéssel!
    Tény, hogy csepelen sok koszos bolt lehet. Többek között ezért nem járok már közel két éve a tescoba, kivéve néhány közönségcsalogatóan alacsony árú akciós termékért! Mivel a tesco áruházak általában véve rendetlenek; láthatóan kevesebb dolgozót foglalkoztatnak a kelleténél, és nagyon gyakran még az akciós újságaik is hazugok, nem vásárlok náluk.
    Azt a sok ócska bóvlit, amit ezek olcsón adnak, nem érdemes megvenni. Erre előb – utóbb mindenki saját kárán jön rá.
    Sajnálatosnak tartom, hogy a magyar állam nem védi mega polgárait attól a sok leárazott szeméttől, amit ezek ránksóznak, visszaélve azzal, hogy a magyar polgárok nyomorszintű munkabéreket, és szánalmas alamizsna jellegű nyugdíjakat kapnak!
    A szentlászló utcai cba-ban viszont normális árút; magyar termelésű zöldséget és gyümölcsöt lehet vásárolni, tény hogy kicsit drágábban, és nem a legmagasabb látvány-szinvonalon.
    Azért én mégis inkább a magyar pék barna vagy rozsos kenyerét veszem meg, amit egész héten meg lehet enni, mint a tesco olcsó műanyag kenyereit, amiket másnak kidobhatok a kukába.
    Üdv menyus

  7. Csepel-sziget szerint:

    Mert a multi jobb?

    1. Gyakran óriási a tömeg, hosszú ideig tart a sorakozás a kasszánál.
    2. Sok esetben kétes minőségű árut sóznak az emberre.
    3. Lélektelen a kiszolgálás.
    4. Ha az ember bemegy valamiért, nem jön ki úgy, hogy ne venne még 5 másik, kevésbé szükséges dolgot.

    Az már más kérdés, hogy sok kisvállalkozó az általa kínált árut is a Tescohenből és az Auchanból veszi. Sajnos…

  8. Csepel-sziget szerint:

    Egyébként pedig a Tesco a hazánkban tevékenykedő hipermarketeket működtető multik legalja, mind minőségben, mind esztétikailag. Még a szintén “méltán népszerű” Auchan is veri a szememben.

  9. Jeniszej szerint:

    Miért olcsó a mégolcsóbb?
    Mert olcsó a munkaerő?
    Talán az olcsó árú jellemzője a jó minőség.
    Miért kel a Magyar embernek az olcsónál olcsóbb élelmiszer?

    Talán keveset keres, vagy talán nincs munkája?

    Miért szűnnek meg a magyar élelmiszergyártók sorban?
    Miért lehetetlenítik el a magyar vidéket, élelmiszertermelőket.

    Hiánypótló a Magyar családoknak a vasárnap délutáni áruházi látogatási program (színház helyett)?

    Talán fel tudja fogni “bolemann lajos:”, hogy ez az újkori gyarmatosítás egyik módszere, eszköze a világ pénzurainak.
    Így silányulunk rabszolgákká, kiszolgáltatottakká szép hazánkban. – Válunk az olcsóság foglyává.
    Igaz szabadságunk van, Korgó gyomorral világgá is mehetünk,

  10. Gordon szerint:

    Nekem semmi bajom nincs a CBA-val, csak az alacsonyabb árak miatt járok a Tescoba. Bár újabban a Soroksári úti tescot favorizálom. A CBA lehetne egy kicsit olcsóbb is. Legalább a saját márkajelzéssel ellátott termékeik. Egyébként nem hiszem, hogy a magyar kereskedelmi láncnál halálra kerené magát a munkaerő, bár azt látom, hogy a Tescoban jóval gyorsabban cserélődik a személyzet.

  11. Ili szerint:

    DISZNÓSÁG!
    A csepeli Tesco express megnyitására ki adta meg az engedélyt?
    A magyar CBA-val szemben nyitott meg a multi, pedig a CBA-ban a Magosz Szociális bolt -hálózata is működik!
    Mi ez, ha nem a magyar ellehetetlenítése!
    Miért nincs szabályozva a magyar védelmében, hogy bizonyos hatókörön belül nem nyithat a magyar üzletre a külföldi multi?
    Vajon ki, és mit kapott cserébe az engedélyért?
    DISZNÓSÁG!
    Apropó: A CBA-ban rendesek az eladók, és magyar zölség, hús kapható!
    Hajrá MAGYAROK, a multik pedig zsugorodjanak össze!!!

  12. Boltos szerint:

    Legjobb tudomásom szerint a vasedény helyén(Kossuth L.u.70.) is tesco express nyílik.Csak gratulálni tudok a polgármesterünknek,hogy így védi a csepeli kiskereskedőket.Kiváncsi lennék rá hogyan bulizta ki a működési engedélyét???Nem Tescoban és mindenféle koszos boltban kell vásárolni,hanem ki kell menni a piacra!Friss magyar árut lehet kapni,nem pedig mindenféle külföldi szemetet!A magyar gazdaságot elsősorban úgy lehetne megvédeni,hogy a kedves vevők őstermelőtöl és magyar kereskedőtől magyar árut vásárolna.Nem pedig a tescoban az KÍNAI,ukrán,szlovák..stb. szemetet.Amikor hozzám odajönnek a bolba az első kérdés,hogy a tej magyar-e(természetesen magyar),de a tescobol jó a szlovák tej is.A polgármesterünk a jegyzővel karöltve tehetnének valamit annak érdekében,hogy a kerületben ne tudjanak ilyen mértékben terjeszkedni……stb.

  13. Jeniszej szerint:

    Sok olcsó jános nem veszik észre, hogy saját jövőjüket zabálják fel!

  14. pirinyo66 szerint:

    Most mondhatnám, hogy a Tesco munkahelyeket teremtet. Ez igaz! De olyan munka körülményeket teremt,hogy az épeszű ember elmenekül tölük. Ha nem teszi önként akkor 3 havonta hosszabbitja a szerzödést majd a végén felmond.
    Különben miden magyar ember eltudja dönteni, hogy a Tescoba, vagy Auchanba,vagy CBA-ba vásárol. Mindenhol lehet hiányoságágokat találni.
    Tapasztalatból beszélek.

  15. lolka szerint:

    A volt vasedény bolt sorsa, ha igy alakult az önkorinak illett volna meghirdetni, hátha lett volna jelentkező a kisboltosok között aki nyitott volna boltot a területen, több kis árusra gondolok,ha nem akkor jöhet a multi és a vevő majd dönt, hogy hol vásáról . De lehet , hogy nyitott kaput döngetek…

  16. GAM szerint:

    A környezettudatos vásárló tízparancsolata
    /forr:új magyar szó Erdélyből/

    1. Írd össze mire van szükséged!
    Csak azt vásárold meg, amire ténylegesen szükséged van, ne azt, amit el akarnak neked adni. A nagy bevásárlóközpontok és a reklámok profi módon csábítanak a felesleges pénzköltésre.
    2. Vásárolj a piacon vagy a helyi boltokban!
    Így vásárlásoddal a helyi kisvállalkozókat, a helyi gazdaságot támogatod, amitől a te jóléted is függ. A multonacionális üzletláncok profitja kikerül a helyi gazdasági körforgásból.
    3. Vigyél magaddal táskát szatyrot!
    Ne fogadj el zacskót mindenhol. Egyrészt pénzt adsz érte feleslegesen, másrészt szemét lesz belőle, ami terheli a környezetet, sőt a szemétdíjat is te fizeted.
    4. Járj gyalog vagy tömegközlekedéssel!
    A mozgás egészséges és ingyen van. Ha tömegközlekedési eszközzel utazol, tizenötször kevesebbet szennyezed a környezeted, mintha autóval közlekednél és jóval olcsóbb is.
    5. Vegyél helyi termékeket!
    Keresd a lakóhelyed közelében készülő dolgokat, ezáltal a helyi gazdaság fenntartásához és fejlődéséhez járulsz hozzá, és csökkented a szállítással járó környezetterhelést is. Minél távolabbról jön az áru annál többet szennyez.
    6. Választd az egyszerű, környezetbarát csomagolást!
    Ne dőlj be a szép külsőnek. A drága csomagolást Te fizeted meg, holott neked csak a termékre van szükséged. Kettőt fizetsz, egyet kapsz! Keresd a visszaváltható, újrahasznosított, egyszerű csomagolást
    7. Kerüld a vegyszereket!
    Kerüld a nem természetes alapanyagokból gyárilag előállított vegyszerezett, félkész élelemiszereket. A vegyszerek ártanak az egészségednek.
    8. Vegyél idényzöldségeket és gyümölcsöt!
    Az üvegházi, vegyszerezett, több ezer kilométert utaztatott, mesterségesen érlelet, agyoncsomagolt és tartósított áruk jelentős környezetterhelést okoznak és csak a szemnek szépek.
    9. Kerüld az egyszer használatos és felesleges dolgokat!
    Az egyszer használatos termékek előállítása, majd kidobása energiapazarlással és felesleges környezetterheléssel jár.
    10. Olvasd el a cimkéket!
    Nézd meg: ki állítja elő a terméket, honnan jött, mit tartalmaz, mibe csomagolják, hová kerül! Ha nincs is tökéletes termék válasz a lehető legjobbat.

    A fentiekből persze nem lehet mindent betartani, de el lehet gondolkodni…

  17. Jeniszej szerint:

    pirinyo66:

    Tévedésben van a munkahelyteremtéssel kapcsolatban.
    A mérlegnek két oldala van. Egyenlőtlen már minden alapból!
    Az állami támogatást ők megkapják és egy darab munkahellyel sem teremtettek többet, mint amennyit tönkretettek.
    Miért lehet olcsóbb a még olcsóbbnál?
    Miért lehet a több ezer kilométerről ideszállított élelmiszer olcsóbb a még olcsóbbnál.
    Gondolkodott azon már miért lehet a múltinak az éjjel nappal feleslegesen is, bekapcsolt több ezer fénycsövek energia fogyasztása is olcsó.
    A magyar vállalkozóknak meg talán duplán számolják ugyan azt az energiát.
    Mint ahogy írtam az olcsójánosok saját jövőjüket zabálják fel a nagy olcsóságból.
    Az olcsójánosok már felzabálták az összes magyar élelmiszer termelő Magyar hagyományok alapján termelő
    Élelmiszer előállító vállalatot.
    Tönkretették a Magyar mezőgazdaságot,
    Tönkretették a Magyar vidéket, a parasztságot
    Tönkretették az állattartó gazdákat, köztük egész paraszt családokat.
    Kiárusították földjeinket – most legfeljebb majd napszámban, esetleg rabszolgaként dolgozhatnak idegen hatalmak által elorozott földjeinket.
    Tönkretették a munkásokat – felszámolták az ipart.
    Lehet akkor most figyelni a mérleg mutatóját, hogy a fentiek miatt hány ember, családok váltak munkanélkülivé, földönfutóvá szép hazánkban.
    A válságot okozott bankok meg hiénaként lesik az eladósodott lecsúszott Magyar emberek – egy egész emberöltő alatt összekuporgatott vagyonkájára, ingatlanjaira, lakására mikor csaphatnak le – vad mohossággal.
    Mit sem törődve azzal, hogy a válságot – ők a bankok a pénz manipulátorok okozták.
    A legnagyobb válság idején is hatalmas extraprofitot vágva zsebre.
    Még Ők csodálkoznak, hogy válság van!

  18. czanti szerint:

    Irigylem a Szt.László u. 115. környékén lakókat. Jól jártak! Csak mosolygok azokon akik pejorálják a a bevásárló központokat….

  19. Gordon szerint:

    A vasedény bolt miért ment tönkre? Mert versenyképtelenek voltak az árai. Jártam ott egyszer kétszer, de nem is vettem semmit.

  20. Jeniszej szerint:

    Mosolyogjatok csak – szurkoljatok a multiknak! Hagy szegényedjenek, lehetetlenüljenek el tovább a vidék és az élelmiszertermelők, libatömők!
    Hajrá FRADI!
    Előre a teljes újkori gyarmatosítás felé?
    Persze a senkinek sem kérdés, hogy a bérek, nyugdíjak felzárkóztatása miért nem volt feltétele az EU-hoz csatlakozáshoz – de nem ám.
    Ti sok szerencsétlen olcsójánosok.
    Ahelyett, hogy az olcsó árut hajszoljátok munkát, magasabb béreket követeljetek.
    Mert hiába vágjátok le a kígyó farkát az attól még tovább él és szívja véretek.
    Kíváncsi leszek, majd a megnövekvő forgalom miatt mikor fog panaszra görbülni a szátok.

  21. Jeniszej szerint:

    Nagyon egyet tudok érteni GAM: irásával – azt hiszem.

  22. Földhözragadva szerint:

    Sopronban láttam egy tejautomatát…Persze az már kuktúrvidék…:(

  23. Gordon szerint:

    Tesco bakik:
    http://www.youtube.com/watch?v=XtDnjgENVPA&NR=1

    Érdemes sietni, hátha van még raktáron a fém faházból. 🙂

Itt lehet hozzászólni !