Jelentkezz tűzoltónak! – Bátorság, elhivatottság

Csepel.hu

katasztrofavedelem

Segíteni akarsz bajba jutott embertársaidon? Akkor nálunk a helyed! Jelentkezz tűzoltónak! Bátorság, elhivatottság. Magyarország szolgálatában a biztonságért. Ha az alábbiaknak is megfelelsz, akár már rajtra készen állsz, itt az idő, JELENTKEZZ hát a TOBORZÓRA!

Tájékoztatás felvételi lehetőségről a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába

A Katasztrófavédelem hivatásos állományában szolgálati viszonyt tiszthelyettesi és zászlósi beosztások esetében OKJ-s, egységes rendvédelmi moduláris szakképzés keretében lehetséges létesíteni.

A szolgálati viszony létesítésének szabályairól a rendvédelmi szervek esetében a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény (a továbbiakban: Hszt.) rendelkezik.

A Hszt. alapján alkalmazási feltétel szolgálati viszony létesítésekor a 18. és 55. év közötti életkor, továbbá feltétel a magyar állampolgárság, a cselekvőképesség, a belföldi lakóhely, a büntetlen előélet, illetve az esetleges büntetés, kényszergyógykezelés, próbára bocsátás óta a Hszt. által meghatározott idő eltelte, a beosztáshoz kapcsolódóan a foglalkozástól eltiltás, illetve – meghatározott kivétellel – a büntetőeljárás hatálya alatt állás kizártsága, a képesítési követelményeknek való megfelelés, az egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, a kifogástalan életvitel, a megbízhatósági vizsgálat vállalása, a nemzetbiztonsági követelményeknek való megfelelés, továbbá egyes alkotmányos jogok korlátozásának vállalása.

Képesítési követelmény a szolgálati viszony létesítésekor állami iskolai végzettségként érettségi, vagy felsőfokú végzettség.

Az alkalmas minősítést elérő jelentkezők közül előnyben részesülnek a C kategóriájú vezetői engedéllyel, illetve alkalmas minősítésű PÁV-I alkalmassági vizsgálattal (megkülönböztető jelzésű gépjármű vezetéséhez szükséges alkalmasság) rendelkezők, valamint a Budapesten, vagy Budapesttől 30 km-en belül lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkezők.

Amennyiben érdekel a hivatásos szolgálat, a tervezhető, biztos állás lehetősége, az állampolgárok biztonságának szolgálata, vállalod a szolgálat ellátás nehézségeit, úgy várunk a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába.

A szolgálati viszony létesítésére az előzőek szerinti alkalmazási követelményeknek való megfelelés esetén, a létszám- és a költségvetési helyzettől is függően kerülhet sor.

Amennyiben részt kívánsz venni a 2017. április 20-án vagy a 10.00 órakor, vagy a 13.00 órakor tartandó toborzón, regisztrálj az alábbi linken!

Információt az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:

tamasne.majszin@katved.gov.hu e-mail címen vagy a 06-1-459-23-00/93012 telefonszámon.

A tájékoztatóra szükséges, hogy magaddal hozd a felvételi eljáráshoz szükséges önéletrajzod, továbbá a végzettséget, képzettséget igazoló bizonyítványok, oklevelek, személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adó-igazolvány, hatósági igazolvány (TAJ), valamint az esetleges vezetői engedély másolatát.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !