Németh Szilárd: Csak egy pojáca a volt titkosszolga

Magyar Hírlap

Németh Szilárd: Csak egy pojáca a volt titkosszolga

Az Indexnek interjút adó volt titkosszolgálati vezető hazudozása csak arra irányul, hogy aláássa a szolgálatok hitelességét, megbecsültségét – nyilatkozta lapunknak Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke a testület üléséről, amelyen ez is téma volt.

A politikus elmondta, hogy Kiss Zoltánnak, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójának tájékoztatásából egyértelműen kiderült: a volt titkosszolga „csak egy pojáca”, aki napi politikai érdekek mentén az ellenzéki pártok és George Sorosék vádjait mantrázza.

Az alelnök tájékoztatása szerint a tegnapi ülésen is az illegális bevándorlás volt a legfontosabb téma, a hazai és külföldi titkosszolgálatok is arra a következtetésre jutottak, hogy megnőtt az Európára nehezedő migrációs nyomás, amely az enyhébb időjárással tovább fokozódhat. Az alelnök szerint óriási kockázatot jelent Brüsszel hozzáállása és az, hogy az embercsempészek és Sorosék szervezetei továbbra is szervezetten szállítják az unió területére a bevándorlókat. Hatalmas veszélyt jelent az unió és Törökország megállapodásának bukása is – tette hozzá. Hangsúlyozta, erre a helyzetre készült fel a kormány a második kerítés felépítésével és a jogi határzár szigorításával. A Matolcsy György jegybankelnök és Fazekas Sándor agrárminiszter meghallgatására irányuló ellenzéki kezdeményezésről Németh Szilárd elmondta, azért nem járultak hozzá, mert semmi értelmét és alapját nem látják ezeknek a meghallgatásoknak, a felmerült kérdésekre a bizottság már megkapta a válaszokat.

Forrás: Magyar Hírlap

2 hozzászólás “Németh Szilárd: Csak egy pojáca a volt titkosszolga” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Így helyes a cím:
    Németh Szilárd: Csak egy pojáca

  2. Nagyapó szerint:

    kerdezo megint csillogtatta humorát. Erre mondta szás eetásunk: “Eetásak! Mi ércsük a viccet, csak nem szeressük!”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !