Kövek közé esett egy férfi a Boráros téren

Csepel.info, Mr.Gabee

Foto: Blikk

Foto: Blikk

Olvasónktól kapott információk szerint a Boráros téren egy férfi a kövek közé esett pénteken 17 óra körül. Elmondása szerint egy baráti társaság iszogatott, szórakozott, míg arra lettek figyelmesek az ott tartózkodók, hogy az egyikük ordítja, hogy hívjon valaki mentőt.

A katasztrófavédelem információi szerint a több métert esett illetőt a fővárosi hivatásos tűzoltók alpintechnikai eszközök használatával hozták fel a mélyből és adták át a mentőknek.

Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük a bejegyzést….

5 hozzászólás “Kövek közé esett egy férfi a Boráros téren” bejegyzésre

 1. Utas szerint:

  Azt jól megasztontátok ismét..
  Nem tudom ki írja itt a dolgokat, de ha nem megy a “hivatalos” fogalmazás inkább legyen egyszerűen megfogalmazva, mert ez egyre gázabb. (gondolok itt az utolsó előtti bekezdésre)

 2. kerdezo szerint:

  Milyen a komolytalan vérzés?

 3. dwadaw szerint:

  Túlélte a 8-10 méteres zuhanást Duna-parti kövekre eső férfi

  A Duna-parti kövekre zuhant egy férfi a rakpartról a Boráros térnél, a főváros IX. kerületében pénteken késő délután. Túlélte a zuhanást, a tűzoltók felhozták és átadták a mentőknek – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

  Kisdi Máté elmondta: a baleset a Boráros térnél történt, a pesti rakpart sétáló részéről zuhant egy fiatal férfi a parti kövekre. Túlélte a 8-10 méteres zuhanást, a tűzoltók speciális hordágyra tették, alpintechnikával, kötélpályán emelték fel és átadták a mentőszolgálatnak.

  http://alfahir.hu/2017/03/17/baleset_boraros_ter

 4. kötelező szerint:

  szerencsére nem a kövekre esett hanem a beton járdára úgy tűnik. a köveken nem hiszem hogy túlélte volna. mindezt egy hülye sapkáért, brrr…

 5. kötelező szerint:

  jobbulást neki így ismeretlenül is.

Itt lehet hozzászólni !