Kövek közé esett egy férfi a Boráros téren

Csepel.info, Mr.Gabee

Foto: Blikk

Foto: Blikk

Olvasónktól kapott információk szerint a Boráros téren egy férfi a kövek közé esett pénteken 17 óra körül. Elmondása szerint egy baráti társaság iszogatott, szórakozott, míg arra lettek figyelmesek az ott tartózkodók, hogy az egyikük ordítja, hogy hívjon valaki mentőt.

A katasztrófavédelem információi szerint a több métert esett illetőt a fővárosi hivatásos tűzoltók alpintechnikai eszközök használatával hozták fel a mélyből és adták át a mentőknek.

Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük a bejegyzést….

5 hozzászólás “Kövek közé esett egy férfi a Boráros téren” bejegyzésre

  1. Utas szerint:

    Azt jól megasztontátok ismét..
    Nem tudom ki írja itt a dolgokat, de ha nem megy a “hivatalos” fogalmazás inkább legyen egyszerűen megfogalmazva, mert ez egyre gázabb. (gondolok itt az utolsó előtti bekezdésre)

  2. kerdezo szerint:

    Milyen a komolytalan vérzés?

  3. dwadaw szerint:

    Túlélte a 8-10 méteres zuhanást Duna-parti kövekre eső férfi

    A Duna-parti kövekre zuhant egy férfi a rakpartról a Boráros térnél, a főváros IX. kerületében pénteken késő délután. Túlélte a zuhanást, a tűzoltók felhozták és átadták a mentőknek – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

    Kisdi Máté elmondta: a baleset a Boráros térnél történt, a pesti rakpart sétáló részéről zuhant egy fiatal férfi a parti kövekre. Túlélte a 8-10 méteres zuhanást, a tűzoltók speciális hordágyra tették, alpintechnikával, kötélpályán emelték fel és átadták a mentőszolgálatnak.

    http://alfahir.hu/2017/03/17/baleset_boraros_ter

  4. kötelező szerint:

    szerencsére nem a kövekre esett hanem a beton járdára úgy tűnik. a köveken nem hiszem hogy túlélte volna. mindezt egy hülye sapkáért, brrr…

  5. kötelező szerint:

    jobbulást neki így ismeretlenül is.

Itt lehet hozzászólni !