Gyújtogatás Csepelen – helyszíni fotók

Csepel.info, Mr. Gabee

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, felgyújtották a csepeli Kis-Duna partot a Daru domb környékén kedden este 8 óra körül.

A Csepeli Városgazda Városfenntartási főosztály szerkesztőségünkhöz eljuttatott néhány fényképet, mely a gyújtogatást követő állapotokat türközi. Információink szerint a nyomozás zajlik.

4 hozzászólás “Gyújtogatás Csepelen – helyszíni fotók” bejegyzésre

  1. 1Olvasó szerint:

    Aki nem tudja: az utóbbi években már “hagyományossá” vált, hogy a parton mindig égették ilyenkor a nádakat.
    Amit most csináltak a szakemberek, hogy a fahídnál teljes levágták a nádfalat, annak nem tudom, hogy mi értelme volt, mert jön a tavasz, ugyanúgy ki fognak nőni, mint a fűvek.
    Most a fahídnál tényleg sokkal jobban néz ki, de jön a tavasz, ugyan olyan lesz, mint régen volt…

  2. kerdezo szerint:

    Olvasó,
    Azzal nincs baj, ha ellenőrzött keretek között égetik a nádat. Máshol is égetik a nádat, de nem éjjel, és felügyelet mellett.

  3. Jeniszej szerint:

    Nincs ezzel semmi baj, hogy a tűz tisztító erejét használják fel a kihalt Duna vízpartjának tisztítására. Ezzel megtisztul a part az elhalt növényektől és a kutya szartól. Természetesen ezt a munkát felügyelet mellett kellene végezni. A „tanuló” tűzoltók is az ilyen alkalmat felhasználhatnák gyakorlatozásra. Nem edénybe felgyújtott olajon kellene nekik a szakmát gyakorolni. ))) 🙂 (((

  4. […] Legutóbb télen volt a környéken gyújtogatás, akkor a Kis-Duna parton locsolhattak szét és gyújthattak meg szintén gyúlékony anyagot ismeretlenek. […]

Itt lehet hozzászólni !