Olvasóink, segítsenek! – felbukkant egy elkövető

Csepel.info, Mr.Gabee

nevtelen

Szerkesztőségünk olvasóink közreműködését
kéri egy elkövető felkutatásával kapcsolatosan

2017. február 24-én pénteken négy kislány a 36-os buszra szálltak fel a Móra iskolánál. Utazás közben egy idős, illuminált állapotban lévő hölgy odalépett az egyik kislányhoz, és ököllel ütlegelni kezdte a lányokat, majd hajuknál fogva ráncigálta őket.

Szerkesztőségünk informátorainak információi szerint hétfő este ismét felbukkant az egyik 159-es autóbuszon.

Aki egy 50-60 év körüli illuminált állapotú idős hölgyre bukkan, azonnal vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot a csepel.info@gmail.com címen, vagy írjon a fórumba.

6 hozzászólás “Olvasóink, segítsenek! – felbukkant egy elkövető” bejegyzésre

  1. Matula szerint:

    “2017. február 24-én pénteken négy kislány a 36-os busz hátsó részébe szálltak fel a Móra iskolánál. Utazás közben egy idős, illuminált állapotban lévő hölgy odalépett az egyik kislányhoz, aki ököllel megütötte, a haját is megtépte őket, valamint megfenyegette, hogy megöli ha le mernek szállni.”

    Jesszusom! Mennyit kell inni hogy egy ilyen szöveg megszülessen???

  2. JoseyWales szerint:

    Egyik kislány sem emlékszik, hogy 1. Milyen magas volt? 2. Mliyen színű a haja? 3. Mennyire volt ápolt? 4. Hol szállt fel? 5. Hol szállt le? 6. Van-e valami különös ismertetőjele?
    Sajnálom a történteket, de sok ilyen van sajnos a buszokon… Hőbörgő csövesek, ittas, vagy akár elmebeteg “emberek” az meg hogy hölgynek nevezik ezt az elkövetőt ebben a cikkben, egyenesen vérlázító 🙁
    Reméljük megtalálják….

  3. JoseyWales szerint:

    még annyi, hogy többek között ezért vezetném be MINDEN járatra az első ajtós felszállást, hogy ezek a szerencsétlenek ne szállhassanak fel és hogy ne kelljen azon gondolkodni, hogy vajon kinek a mijébe ül bele az ember

  4. Some1 szerint:

    De a buszban vannak kamerák, akkor lehetne látni őt.
    Illetve megint egy utas sem segített ilyenkor még egy kisgyereken sem? :/

  5. kispajtás szerint:

    Mióta hatóság a csepel.info szarkesztősége???
    Nem inkább a Rendőrségnek kellene szólni?
    Egyébként nem hiszem el, hogy a buszsofőrök ne tudnának információval szolgálni, hogy mikor, hol bukkan fel a keresett személy?

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Ez a cikk sajnos semmilyen szempontból nem sikerült. Maximum finoman letermeled a vénasszonyt, hogy ne sérüljön meg mert mehetsz bíróságra. A másik variáció a rendőrség értesítése. A kilencvenes évek elején letermeltem két zsebes férfit az egyik csepeli járatról és lett egy kisebb vágott sérülésem(kés volt az egyiknél) valamint bírósági fellépésem. Ha nem sérülök meg, lehet nem nézik el az egyik cigesz súlyos sérülését. A nőkkel meg még óvatosabban.

Itt lehet hozzászólni !