Ellenzéki összefogás? Gulyás Márton szerint Szanyi Tibor féreg

Hirado.hu

Személyeskedő szóváltásba keveredett egymással az interneten a magát civilnek tartó Gulyás Márton és az MSZP-s Szanyi Tibor. Gulyás Márton indulatait az korbácsolta fel, hogy Szanyi Tibor szerint egy olyan szervezetet, mint a Momentum, nem lehet a nulláról megszervezni, sok idő és főleg sok pénz kell hozzá. Gulyás Márton ezt a véleményt politikai próbálkozásnak tartja és féregnek nevezte Szanyi Tibort.

“Szanyi Tibor tényleg egy féreg, amit a Momentumról mondott a Pesti Srácoknak, az a legaljasabb politikai próbálkozása evör.” – ezekkel a szavakkal ugrott neki a liberális Gulyás Márton Szanyi Tibornak. Az indulatokat az MSZP-s EP-képviselő a portálnak tett korábbi nyilatkozata korbácsolta fel: ”Lehet, hogy sokakkal még el lehet hitetni, hogy nulláról lehet hálózatot építeni, de mi tudjuk, hogy az kegyetlenül sok pénzbe kerül. A hálózatépítést aranyos, helyes, munkanélküli, fizetés nélküli szabadságon lévő fiatalok pont nem tudják megcsinálni. Ez bizony több százmilliós tétel, amelyet nem lehet csak úgy leakasztani a falról. Haris Éva szerepe számomra világos.”

A vita a cikk megjelenése után bontakozott ki Szanyi Tibor és Gulyás Márton között. Hosszas, személyeskedő szóváltásba keveredtek egymással.

Gulyás Márton azt írta: nagyon reméli, hogy ha Botka komolyan gondolja a baloldali fordulatot és a múlttal való leszámolást, akkor az ilyen Szanyi-féle élősködő férgeket nagyon gyorsan eltünteti az MSZP-ből.

Ezután Szanyi Tibor megkérdezte Gulyás Mártontól, hogy tulajdonképpen mi is a problémája. Úgy fogalmazott: Értem én ezt a tipikus szélsőliberális vinnyogást, de az általános műhörgéseken túl mi a problémád? A liberális provokátor újabb személyeskedéssel válaszolt: ”Nagyon egyszerű: hogy csak 2019-ben fogod elveszteni a mandátumodat.”

A szocialisták EP-képviselője higgadtan tovább érdeklődött: Mi a konkrét bajod?

Gulyás Márton erre azt írta: “Lehettél volna nagyon sok minden, de semmi nem lettél és nem is leszel, mert a féregséget választottad.” Szanyi továbbra is nyugodtan kérdezett vissza: Mitől tört el a mécses? Csak nem a MoMo miatt? Az aktivista ezután a NER-bűnözőknek fenntartott munkatáborba záratta volna a szocialista EP-képviselőt.

Végül Gulyás Márton leírta az ámokfutásának okát, persze további kiadós személyeskedéssel, miszerint tisztességes ember nem ül le interjút adni a Pesti Srácoknak.

Forrás: Hirado.hu

 

2 hozzászólás “Ellenzéki összefogás? Gulyás Márton szerint Szanyi Tibor féreg” bejegyzésre

  1. Csepelsziget überalles szerint:

    én már csak egy kávét kérek.

  2. Vazul néni szerint:

Itt lehet hozzászólni !