Figyelmetlen járművezetők Csillagtelepen

Csepel.info, Mr.Gabee,

2017-02-18-20-34-42 2017-02-18-20-32-17

Gyula nevű olvasónk szerkesztőségünkbe küldött leveléből kiderül, hogy 2005-ben, mikor a Tesco Csepelen áruházat nyitott, jelentős forgalom átalakítás történt a II. Rákóczi út / Szabadság utcai csomópontnál.

Megváltozott a benzinkút megközelítése, áthelyezésre kerültek a buszmegállók és részlegesen lezárásra került Csillagtelep egyik fő megközelítési pontja, a Szabadság utca. Ezután ez a fogalom nagy arányban áthelyeződött a Tejút utcába, ami új forgalomszabályzást is eredményezett.  

Megállni tilos és várakozni tilos táblák kerültek kihelyezésre. Sajnos ezeket időnként megszegik, bár a nap nagy részében ez nem okoz jelentős forgalmi problémát. Néhány napja viszont a butaság, figyelmetlenség és nemtörődömség együtthatójaként sikerült megalkotni eme remek parkolást, ezzel elzárva az utca egyetlen teljesen akadálymentesen járható járda szakaszát…

Végezetül csatolt egy Merkúr utcai figyelmetlenséget is.

Egy hozzászólás “Figyelmetlen járművezetők Csillagtelepen” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Indokolatlanul tele van cseszve Csillagtelep a megállni tilos táblákkal, sőt a parkolókat is szabálytalanul “egyirányúsították” lásd: Rakéta u. 17-25. – a közút és a parkoló között szintbeli eltérés is van.
    A behajtani tilossal szemben megállni viszont szimplán hülyeség.
    Na ezért kedvenc terepe a közterületeseknek Csillagtelep, szinte kevesebb a parkolóhely, mint a megállni tilos tábla.
    Felül kéne már vizsgálni azt a sok hülyeséget, amit a szocik ránk hagytak.
    Ésszerűsítsünk – ha lehet kérni tisztelt Balogh Ernő képviselő úrtól, hogy indítványozza!!!

Itt lehet hozzászólni !