Ittas vezetésen kapták a zsaruk Zámbó Krisztiánt

BORS, CSepel.info, Mr.gabee

Foto: Cser Dániel

Részegen ült volán mögé, áthajtott a piroson, de a rendőrök elkapták – Zámbó Jimmy fiának ugrott is a jogsija. Az énekes a Borsnak őszintén, férfi módjára vallotta be, hibázott.

„Február 11-én, szombat éjszaka Zámbó Krisztián ittasan áthajtott egy piros lámpán! Mivel úgy tűnt, hogy italozhatott, ezért a csepeli kapitányságra vitték!” – közölte a Bors munkatársával a lap egyik olvasója.

Állítása szerint ötvenezer helyszíni bírságot is kiszabtak, és bevonták Krisztián jogosítványát. A rendőrség hasonlóan „emlékszik”.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei intézkedtek egy jármű vezetőjével szemben, mert a piros jelzésen áthajtott. Tekintettel arra, hogy a helyszínen bűncselekmény gyanúja is felmerült, ezért a férfit előállították a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt indítottak büntetőeljárást, továbbá vele szemben közlekedési szabályok megsértése miatt feljelentéssel éltek, illetve közigazgatási bírságot is kiszabtak” – közölte megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata, a gyanúsított személyiségi jogainak tiszteletben tartásával.

Zámbó Krisztiánt délután értük el, némi gondolkodási idő után úgy döntött, önmaga önt tiszta vizet a pohárba.

– Elkaptak a rendőrök, ittas vezetéssel, Csepelen – közölte, majd ugyanazzal a lendülettel folytatta. – Barátok invitáltak születésnapi buliba, hívogattak, végül igent mondtam. Beugrottam egy haveromhoz, indulás előtt öt-tíz perccel pedig megittam pár felest. Nem éreztem úgy, hogy bármi bajom lenne, ezért is mertem elindulni. A rendőrök meg azért állítottak meg, mert szerintük áthajtottam egy piroson. Azt hittem, még éppen átérek. Amikor kiszálltam, és rákérdeztek, azonnal beismertem, „Igen, ittam”. Bevittek, hetvenhét ezrelék volt a véralkoholszintem, a régi jogszabályok szerint ez szabálysértés lett volna, most szigorúbbak. Elég volt ahhoz, hogy elvegyék a jogsimat. Sofőrszolgálattal mentem haza.

Krisztián azt mondja, nehéz időszakon van túl. A magánélete miatt az utóbbi hetekben sokszor volt padlón, de talpra áll. És arra kér mindenkit, ne kövessék a példáját.

– Életem első hibája! Soha, senki ne üljön így autóba! Akkor sem, ha csak néhány konyakmeggyet kapott be. Nagyon remélem, minél előbb bíróság elé állhatok és igazságos ítéletet kapok – mondta.

A baleset napján Krisztián egyébként egy szomorú fejjel ábrázolva jelezte a közösségi oldalán a balesetet. Bár nem írta le, mi történt, egy kommentben elismerte, hibázott.

„Hát elkövettem egy hülyeséget, és nem vagyok büszke magamra!” – írta az érdeklődőknek, de további kérdésekre nem reagált.

3 hozzászólás “Ittas vezetésen kapták a zsaruk Zámbó Krisztiánt” bejegyzésre

  1. Csepel sziget überalles szerint:

    Örülj hogy senkinek nem esett baja te baromarcú ostoba fasz.

  2. Letiltatni szerint:

    Múltkor ubereztették a rendőrök… ideje lenne börtönbe zárni.

  3. vicc szerint:

    “Életem első hibája”

    :DDDD
    első, jah

Itt lehet hozzászólni !