Zárt osz­tá­lyon ke­zel­ték a cse­peli gyil­kost

Ripost

zart-osz%c2%adta%c2%adlyon-ke%c2%adzel%c2%adtek-a-cse%c2%adpeli-gyil%c2%adkost

Íté­let he­lyett kény­szer­gyógy­ke­ze­lésre szá­mít­hat a cse­peli gyil­kos. A Ri­post meg­tudta: a 24 éves nőt a tra­gé­dia előtt fél évvel még a pszi­chi­át­rián ke­zel­ték. Meg­döb­bentő dol­gok­ról szá­molt be egy­kori szo­ba­társa.

A gyilkosság magyarázataként is szolgálhat az az információ, amely a birtokába jutott: a vasárnap hajnali csepeli gyilkosság elkövetőjét tavaly júniusban engedték ki egy kórház pszichiátriájáról, a zárt osztályról. Lapunk megtalálta azt a nőt, aki tíz napig a szobatársa volt. Amikor meghallotta, mi történt, mélységesen elszomorodott, ám nem lepődött meg.

Elképzelhető, hogy a fiatal nő egy roham során fordult a barátja ellen, mivel meg akarta akadályozni, hogy bántsa önmagát. További megdöbbentő részleteket tudhatsz meg a napilap keddi számából! Keresd az újságárusoknál!

Forrás: Ripost

4 hozzászólás “Zárt osz­tá­lyon ke­zel­ték a cse­peli gyil­kost” bejegyzésre

  1. betyargomboc szerint:

    Nem értem, ki a felelős ilyenkor? Minek engedik ki? Bár van olyan is közöttük,akinek jogsija van, és ugyan így ki be jár a pszihiátriára…

  2. Lovas szerint:

    OPNI. Bezárták. Van, ami pótolhatatlan.

  3. Nagyapó szerint:

    Gratulálok a Ripostnak adott ingyenreklámért! (“További megdöbbentő részleteket tudhatsz meg a Ripost napilap keddi számából!”)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. ZsiványZoli szerint:

    Sokkal több ember szorulna pszichiátriai kezelésre,mint ahányan eljárnak valamelyik gondozóba. Időzített bombák járkálnak köztünk,egy részük alkoholista,de van köztük aki büszkeségből még uralkodik magán,egyszer csak bumm,gyilkolnak vagy ámokfutásba kezdenek.

Itt lehet hozzászólni !