NB III felkészülés: az időjárás alaposan átírta a programot

Csepel FC

foci

A február 18-i NB III-as bajnoki nyitányra készülő Csepel FC felnőtt csapatának nem könnyítette meg dolgát az időjárás. 

A múlt hétre eltervezett felkészülési találkozók felét kellett elhalasztani a hideg és jobbára csapadékos idő következtében. Szerencsére azonban van még egy rövid idő a rajtig, így csapatunk játéka tovább csiszolódhat.

Szakmai vezetőnk és stábja a mostoha időjárás ellenére a lehetőségekhez mérten igyekezett azért a legtöbbet kihozni a fiúkból, így az elmaradt mérkőzéseket tréningekkel pótolták, ami persze nagyobb terhelést jelentett a csapatnak, mint az edzőmeccsek.

Gabala Krisztián: – A múlt héten –az időjárási viszontagságok miatt- sajnos nem sikerült végrehajtanunk az eltervezett munkát, így ezen a héten csütörtökön egy újabb felkészülési találkozót teszünk be a programba. Tervezett négy találkozónkból csupán kettőt tudtunk lejátszani, először csütörtökön a Hegyvidék csapata ellen, ahol 2:1-arányban sikerült nyernünk, szombaton pedig Dunaharasztiban a műfüves sportpályán a Taksony ellen léptünk pályára, ott 3:3-ra végeztünk. Az elmúlt hét is megmutatta, hogy roppant szűk kerettel rendelkezünk, akikhez már újabb érkező már nemigen várható. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az őszi kerettel kell megoldanunk a tavaszi célkitűzéseinket is. Február 9-én csütörtökön a Halásztelekkel mérjük össze tudásunkat, szombaton pedig a Diósgyőri VTK II ellen játszunk majd, ahol már a bajnoki nyitányra eltervezett csapatot szeretnénk pályájára küldeni.

Itt lehet hozzászólni !