Úti beszámoló a Nyugdíjas klubban

Csepeli Nyugdíjas Klub, Mr.Gabee, Csepel.info

Mikó Imre okleveles építészmérnök és Füleki László ménök-tanár vetítéssel egybekötött úti beszámolót tart “Nepál a világ teteje” címmel a Kossuth Lajos utca 115 alatt található Nyugdíjas Klubban.

Az előadás február 16-án kerül megrendezésre 15 és 17 óra között. Az eseményre jelentkezni a 278-0128-as telefonszámon lehetséges. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. A belépés díjtalan.

5 hozzászólás “Úti beszámoló a Nyugdíjas klubban” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Beszarok ezeken a nyugdíjas beszámolókon… És sírnak a nyuggerek, hogy nincs pénzük…

  2. kilgore trout szerint:

    Ezt itt, a proli Csepelen egy kicsit provokatívnak érzem.

  3. ZsiványZoli szerint:

    Délelőtt a szupermarketek parkolójában minden második autós nyugdíjas.Többnyire fiatal kocsikkal.Azt nem mondom hogy a nyugdíjból jött nekik össze,az valószínűbb hogy valahol lakásuk van kiadva a sajátjukon kívűl,ami után nem adóznak.Vagy valahol vagyonőrként púposkodnak nyugdíj mellett,400ft/óra,így emelve a “szakma” “színvonalát”.Természetesen ez csak a nyugdíjasok egy részére értendő,a többségük hónapról hónapra éldegél,esetleg kis kertecskéjében pótol a konyhára,mert még egy gyári melós nyugdíja is alulról súrolja a szakmunkás minimálbért.

  4. kilgore trout szerint:

    Ezen az oldalon olyan sűrűséggel olvasok ilyen beszámolókról, ami nem jön ki még egy pecó éves bérleti díjából sem. Ha csak nem valami frekventáltabb kerületben van. Ha viszik a mamát is, akkor meg duplázhatjuk a költségeket. Persze lehet, hogy bringán tekertek fel pölö Katmanduba, akkor irigylem őket.

  5. Balos szerint:

    Jó ideje mondogatom, hogy ezt az éhező nyugdíjasok, óriási munkanélküliség, csődbe ment ország dumát be kellene fejezni. A baloldal hiába nyomja ezt a szöveget, ha egyszer semmi nem igaz belőle. A nyugdíjasok java része teljesen jól elvan. Meg kell nézni a Facebbok-ot, merre járnak. Ha a világűrbe könnyebb lenne eljutni, az is tele lenne velük.

Itt lehet hozzászólni !