Késélező csapta be Önt? Jelentkezzen a rendőrségen!

Police, Mr. Gabee, Csepel.info

szirena

A rendőrök várják azon sértettek jelentkezését, akiket Budapesten vagy Pest megye területén késélezés címén becsapott R. Jenő.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján R. Jenő 2016 májusa és 2017 januárja között Budapest több kerületében, illetve Pest megyei településeken késelézést ajánlva bejutott – főként idős – sértettek lakásába.

A szolgáltatás elvégzése után azonban az előzőleg megállapodott összegek többszörösét kérte és végül kapta meg tőlük, ezzel becsapva őket.

A férfit a rendőrök – beazonosítását követőn – Szigetszentmiklóson fogták el, amikor éppen hasonló módszerrel próbált egy ingatlanba bejutni.

Ellene a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozók megállapították, hogy a 44 éves R. Jenő számos alkalommal csapta be hasonló módon az őt késélezéssel megbízó embereket, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akinek a sérelmére a férfi hasonló bűncselekményt követett el, hívja a 06-70/198-8531 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/55-111 Telefontanú számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Egy hozzászólás “Késélező csapta be Önt? Jelentkezzen a rendőrségen!” bejegyzésre

  1. lecsó szerint:

    Utcáról beesett embertől nem szabad sem terméket sem szolgáltatást vásárolni.

Itt lehet hozzászólni !