Baleset történt a Szent István úton

Csepel.info, Mr. Gábor

Hatalmas baleset történt kedden este Csepelen a Szent István úton a Bokros utca és a Repkény út között. 

Az autó vezetője a következőt nyilatkozta a szerkesztőségünknek:

A Pumukli állatorvosi rendelő utáni rendelőintézet parkolójából kanyarodtam ki. A kanyarodást követően sajnálatos módon a jobbos íven megcsúszott az autó hátulja, majd a gépjármű orra a másik irányba fordult. A szemben jövő autóktól és a frontális balesettől megijedve próbáltam korrigálni és jobbra húztam a kormányt és a folyamatosan sodródó autot sajnos felrántottam, aminek a következében felkerültem a padkára ahol kidöntöttem egy facsemetét és egy tűzcsapot.

Nagyon megijedtem hogy másban vagy valakiben kárt tettem szerencsére ilyen nem történt, minden közelben lakótól a kiérkező vízműves emberektől és a rendőrség 3 helyszínre érkező kollégájától elnézést kértem még így is hogy semmi szándékosság nem volt az általam okozott balesetben.

6 hozzászólás “Baleset történt a Szent István úton” bejegyzésre

  1. Béla szerint:

    szétszaladt a ménes

  2. Tarjányi László szerint:

    18 óra előtt pár perccel történt, nem volt egyáltalán hatalmas baleset. A fickó kisodródott, a kocsi eleje oldalt kicsit törött. Az illető ott állt a tűzcsap mellett, annak a felső része kitörött, a tetején mint egy szökőkúton spriccelt a víz. Baj csak az ha lefagy az úttestre, mert akkor járhatatlan lesz reggelre a Szent István út.

    Elvileg a tűzcsapok úgy vannak konstruálva hogy a felső rész sérülésekor nem szabadna ömleni a víznek, mert az elzáró szerkezet a föld alatti alsó részben van, amelyet egy rudazat működtet a felső részből.

  3. strici szerint:

    min csuszott meg amikor le vannak takaritva az utak?/ironia/
    gyalazat ahogy egy hettel a hoeses utan kinez nemelyik ut a kiralyerdoben.
    persze ha a lako nem takarit a sajat jardaszakaszan, de ez az uttest illetekeseire nem vonatkozik.

  4. 1Olvasó szerint:

    Csak azt tudom mondani, hogy nem megfelelő sebességet választott…
    Ilyen hideg/fagyos/vízes időben, amikor tudok, mindig fék próbát csinálok a megadott út szakaszon (amikor tényleg nincs mögöttem senki, vagy senkit nem zavarok).
    Csepelen több útszakaszon 20-30 km-rel fékezve is könyedén csúszik az autó.
    És ilyenkor lassabban haladok (ált. 40km/h körüli), és sokan szeretettel megelőznek, akkor is előznek, ha 50-nel megyek (50km/h határos szakaszon)…

  5. Betke szerint:

    Miért nincs többszöri trafi ellenőrzés a Szent István úton, mennek az autók , mint az őrült, pláne ha buszt is akarnak előzni! A zebrák hiányáról nem is beszélve, mert egyes helyeken, mint itt is nagyon nehéz átjutni, akkora a forgalom! Ismerve a vezetői társadalmat, nem igazán engedik el a gyalogosakat! Reggeli és délutáni időszakokban különösen!

  6. […] a héten második alkalommal történik baleset Csepelen a Szent István úton, ugyanis olvasónktól kapott információk szerint egy autós nem […]

Itt lehet hozzászólni !