Hónap hőse: szoros a verseny, vasárnap éjfélig lehet szavazni

Csepel.info

zupi

Rendkívül szoros, fej-fej melletti küzdelem alakult ki a Digi Sport “Hónap hőse” versenyen, ahol egy sikeres csepeli sportolót, Zupkó Balázst is lehet támogatni. Minden nap egyszer lehet leadni szavazatot, így Balázs támogatói még kétszer szavazhatnak rá. Ha nyer, később ösztöndíjat is nyerhet.

Zupkó Balázs egyike a legtehetségesebb és legszorgalmasabb csepeli sportolóknak. Korosztályos válogatott 11 éves kora óta, 9 szeres Magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett. Utoljára a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert 2 aranyérmet és 1 ezüstérmet. Szeretne kijutni a 2017-es gyorsasági utánpótlás világbajnokságra, és részt venni a 2024-es Olimpián, képviselni Magyarországot. Ha ő nyeri a Hónap Hőse versenyt akkor van esélye a DIGI SPORT ÖSZTÖNDÍJ elnyerésére is, amely egy éven keresztül havi 100000Ft.

Zupkó Balázst itt lehet támogatni: http://anaphose.digisport.hu/havi-szavazas.php

A szavazáshoz szükséges egy rövid regisztráció, email és mobilszám megerősítés! (Ez csak egy percet vesz igénybe és csak egyszer kell megcsinálni majd mindennap lehet szavazni.)

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !