Hónap Hőse verseny – Szavazzunk Zupkó Balázsra!

zupi

Kedves Csepeliek, Kajak – Kenu sportot kedvelők!

Először is köszönöm, hogy segítségetekkel, szavazataitokkal Balázs indulni tud a Hónap Hőse versenyen. Nagyon nagy szükség lenne most mindenki szavazatára ismét!

Kérlek szavazataitokkal segítsetek, hogy fiam Zupkó Balázs legyen DIGI SPORT Hónap Hőse! Ha Balázs nyeri a Hónap Hőse versenyt akkor van esélye a DIGI SPORT ÖSZTÖNDÍJ elnyerésére is mely egy éven keresztül havi 100000Ft.

Sokan tudjátok, hogy Balázs nagyon sikeres kenus a korosztályában. Balázs korosztályos válogatott 11 éves kora óta, 9 szeres Magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett, legutoljára a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert 2 aranyérmet és 1 ezüstérmet. következő évekre is nagy céljai és tervei vannak, többek között kijutni a 2017-es gyorsasági utánpótlás világbajnokságra. Távlati céljai a 2024-es Olimpián képviselni Magyarországot.

Mindenkinek aki már szavazott annak nagyon köszönöm és szeretném kérni, hogy ezen a héten (2017.01.09.-00-00-órától 2017.01.15. 24.00 óráig tart) minden nap egy szavazattal támogassa Balázst és ha kérhetem akkor az ismerőseitek között és csapaton belül is osszátok meg!

Nagyon szoros lesz a verseny és ha tudtok segítsetek, minden egyes szavazat számít!!!

Szeretném, hogy Zupkó Balázs jusson tovább, kérlek szavazz itt HAVI SZAVAZÁS: http://anaphose.digisport.hu/havi-szavazas.php

A szavazáshoz szükséges egy rövid regisztráció, email és mobilszám megerősítés! (ez csak egy percet vesz igénybe és csak egyszer kell megcsinálni majd mindennap lehet szavazni)

Ne feledjétek, hogy értékes ajándékokat nyerhettek minden héten és minden hónapban!

Köszi!

Balázs édesapja

Zupkó János

10 hozzászólás “Hónap Hőse verseny – Szavazzunk Zupkó Balázsra!” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Szavazni? Miért nem teljesítmény alapján döntenek, hogy kié legyen a havi 100 000ft. támogatás?

  2. Ábel Attila szerint:

    Szerintem itt mindenki magas, és egymással nehezen összehasonlítható teljesítményt nyújtott. A közönségszavazás így egy picit másról is szól, arról a közösségről, amely a sportolók mögött áll… Én már szavaztam.

  3. Borzy szerint:

    Zupkó János a FIDESZ helyi politikusa, érthető Ábel Attila alpolgármester úr cimboraságon alapuló támogatása. Azonban erkölcsileg mindenképpen az a helyénvaló, ha a felmutatott eredmények, objektív teljesítménymutatók alapján, és nem politikai ambíciók és kapcsolatok alapján dől el a jutalmazás kimenetele. Azért szerintem vastag bőr kell egy ilyen promóció elindításához…

  4. Ábel Attila szerint:

    Ha MSZP-s lenne az apja, akkor is szavaznék rá. Azért, mert csepeli. Ebben az esetben ugyanis ez számít.

  5. kerdezo szerint:

    Most futott be egy telefonhívás a katasztrófavédelemhez, hogy az egyik csepeli alpolgármester irodájában leszakadt a mennyezet, személyi sérülés nem történt.

  6. Nagyapó szerint:

    Megszólaltak a csepeli “patrióták”. Megy a szöveg, ami nem a témáról szól, hanem egy csepeli fiatal lejáratásáról.
    Gondolom Gesztesi lánya a csepeliek szíve csücske!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Betke szerint:

    A Liptai féle felhívás legalább ilyen gusztustalan………..Nagyapó, Ön szerint miért nem független, nem elkötelezett szakemberek döntenek? Miért kell gyerekeket kitenni ilyen helyzetnek? Hogy tanulják meg az “esélyegyenlőséget”? Vagy maradnak a farkastörvények!

  8. Hajrá Csepel szerint:

    Zupkó Balázs remek sportoló, tehát jogos neki a szavazat! Gesztesi lánya a csepeliek szíve csücske.:) Pontosan annyira mint Schmitt “majdnem doktor, mindent lemásolok, csere” Plagi felesége, aki Csepel Díszpolgára is lett!

  9. Nagyapó szerint:

    Betke! Rossz a cím! A helyes cím Hónap Hőse verseny szervező bizottsága.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Betke szerint:

    Nagyapó, képzelje a versenytársak helyébe magát, amikor kiderül, hogy a nyertes édesapja szavazásra buzdít a fia érdekében! De szerintem Önt ez abszolút nem érdekli! (Ismétlem: ESÉLYEGYENLŐSÉG) És részemről ezt a témát be is fejeztem!

Itt lehet hozzászólni !