Csepel felkészült a rendkívül hideg időjárásra

Csepel.hu

bl_face

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere facebook-oldalán az alábbi bejegyzést tette közzé:

Az előrejelzések szerint a következő napokban éjszaka akár -15 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet, ezért a csepeliek biztonsága érdekében rendkívüli intézkedésekről döntöttünk.

Péntektől éjjel-nappal nyitva tart a Védgát utcai melegedő, ahol az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai forró teával és meleg étellel várják az oda érkezőket.

A közterület-felügyelet munkatársait arra kértem, fokozott figyelemmel és nagyobb létszámmal legyenek jelen Csepel közterületein, hogy senki se fagyjon meg az utcán.

A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat hétköznapokon már 6.30 órától nyitva tart. A betegek az orvosi ügyelet felől léphetnek be az épületbe és a fizikoterápiás rendelés folyosóján tudnak várakozni a fűtött épületben.

 

Kérek mindenkit, figyeljünk egymásra, különösen azokra, akik egyedül élnek!

13 hozzászólás “Csepel felkészült a rendkívül hideg időjárásra” bejegyzésre

  1. Klocsko Katalin szerint:

    Tisztelt Csepel Info és Borbély Lénárd polgármester úr! Igazán lehetne a lakosságot őszintén tájékoztatni, hogy a Tóth Ilona Szakrendelő korábbi nyitása az én kezdeményezésemre történt, és nem az Ön műve. Más tollával nem illik ékeskedni: https://www.facebook.com/klocsko.katalin/photos/a.1370651796313373.1073741828.1370068199705066/1380942165284336/?type=3&theater

  2. Lovas szerint:

    Esetleg a közterület felügyeletet is Ön irányítja Klocsko kisasszony vagy csak az SZTK-t?

  3. Pákozdi József szerint:

    Lovas!

    Ábel szindrómában szenved,és értelmezési problémái vannak! Fusson neki még egyszer:
    Tisztelt Csepel Info és Borbély Lénárd polgármester úr! Igazán lehetne a lakosságot őszintén tájékoztatni, hogy a Tóth Ilona Szakrendelő korábbi nyitása az én kezdeményezésemre történt, és nem az Ön műve. Más tollával nem illik ékeskedni.

    Hol van itt szó irányításról?

  4. balage szerint:

    Klocskó Katalin! Megnéztem a facebook oldalát! És sajnos csak 1 képet találtam a tünemény arcáról! Lesz esetleg több is?? (szerelmeslettem) 🙂

  5. Balos szerint:

    Én má 2008-ban javasoltam a disznóhús áfájának a csökkentését 🙂

  6. Tsepeli szerint:

    Ilyenek ezek a fidesz káderek. Mszmp-s apuka így nevelte őket.

  7. Tóth kati szerint:

    Demszkáj uralkodásának csak az utolsó egy évében 100!-an fagytak meg Budapesten.Ez ma már hihetetlen,gondolom a szoci nyaloncok nem is hiszik el,sőt letagadják,hogy egyáltalán akkor volt ilyen.Most,hogy mindenki próbál segíteni,összefogva,most fanyalognak,és perste minden kevés nekik.Az áfa csökkentése is.

  8. Ábel Attila szerint:

    Kedves Józsi ás Katalin!

    Borbély Lénárd Csepel polgármestere, így joga van bejelentenie, hogy Csepel Önkormányzatának különböző szervezetei milyen intézkedéseket hoztak. Ha ezek közül egyhez esetleg egy ellenzéki képviselőnek a javaslata hozzájárult, legyetek rá büszkék. Azt állítani, hogy ezek után a rendelőintézet már nem tartozik az önkormányzathoz, és a polgármester nem beszélhet róla: totális hülyeség.

  9. Ábel Attila szerint:

    Egyébként a Kis-Duna part, a Tamariska domb megvédését vagy az első három városrehabilitációt sem az aktuális polgármester vagy csak egy ember találta ki, hanem a Fidesz-KDNP-s önkormányzat valósította meg az akkori polgármester – Németh Szilárd állhatatosságának köszönhetően. A különbség lényegi: azt mutatja, hogy a megvalósítás számít, a megvalósítást értékelték a választók is. Csepel új címerét vagy az új háziorvosi rendelési időt sem az aktuális polgármester találta ki, sőt, egyenesen a csepeli állampolgárok szavazták meg. De attól még Csepel címere és az önkormányzathoz kapcsolódó háziorvosi rendelési időről van szó, a polgármesternek pedig joga volt bejelenteni mindkettőt. Valamelyik nap a Horváth Gyulának volt kifogása az ellen, hogy az önkormányzat újévi koncertjén köszöntőt mond a polgármester. Miért, kinek kellene, az ellenzéki pártvezérnek, akit semmilyen vezető pozícióba sem választották meg?

    Nem is értem, miért nem világos az valakinek, hogy egy önkormányzat vezetője a polgármester.

  10. Csepelsziget überalles szerint:

    A hatalom megbetegít és degenerál !

  11. Hajrá Csepel szerint:

    Megérte elolvasni a cikket és a hozzászólásokat. Klocsko Katalin valóban nagyon csinos.:)

  12. Lovas szerint:

    Úgy tűnik a jobbikosoknak már hatalom se kell a degenerálódáshoz 🙁

  13. Happy szerint:

    Kedves Klocsko Katalin!
    Köszönöm szépen. Én nagyon tudom értékelni.

Itt lehet hozzászólni !