Holttestet találtak: rendőrök helyszíneltek a Kvassay Jenő útnál

Csepel.info, Mr.Gabee

szirena

hpfagykvuix

A Hírpressz felvétele

Rendőrök helyszíneltek pénteken délelőtt a IX. kerületi Kvassay Jenő út melletti fás-bokros területen; egy ember holttestét találták meg a környéken.

Egy informátorunk szerint megfagyott egy ember, és ezért vonultak ki a rendőrök.  A Hírpressz fotója alapján a Kvassay Jenő út melletti romházban vagy az mellett lehetett a holttest. Ezen a környéken szipusok is járnak, valamint több összetákolt hajléktalankunyhó van, az ott lakók pedig nem hajlandók bemenni a hajléktalanszállókba. Sajnos több olyan liberális szervezet kifejezetten arra bátorítja a hajléktalanokat, hogy utasítsák el a szállókat. Csepeli forrásaink aláhúzták: a kerületünkben sem most, sem az elmúlt években nem volt fagyásos haláleset.

16 hozzászólás “Holttestet találtak: rendőrök helyszíneltek a Kvassay Jenő útnál” bejegyzésre

  1. Fekete Gábor szerint:

    A hír mindenképpen megdöbbentő. A pontosság kedvéért azonban meg kell jegyeznem, hogy a Kvassay Jenő út nem Csepelen van, hanem a IX. kerületben (Ferencvárosban).
    Csepelen Weis Manfréd út van.

  2. Fekete Gábor szerint:

    Weiss Manfréd út (természetesen két s-sel)

  3. admin szerint:

    Egy informátorunk szerint megfagyott egy ember, és ezért vonultak ki a rendőrök. Más, csepeli forrásaink ezt cáfolták, és aláhúzták: a kerületünkben sem most, sem az elmúlt években nem volt fagyásos haláleset.

  4. Right szerint:

    Csepelről kifelé az obi elött a másik oldalon,az elhagyott háznál volt az eset.

  5. Bokkri szerint:

    Nem értem,miért nem lehet azt a romos épületet lebontani??? Minek áll az még ott???

  6. admin szerint:

    Nincs információnk arról, hogy miért nem bontották még le, de a csepeli önkormányzat részéről is jelezték, hogy zavaró a romház. De az is biztos, hogy nem a ház volt a hibás.

  7. Csepelsziget überalles szerint:

    szegény szipusok hol érezhetnék jól magukat ha lebontanák? joguk van a szórakozáshoz!

  8. Ábel Attila szerint:

    A csepeli szocialisták ennek az embernek a halálát is kihasználják: azt terjesztik, hogy az eset Csepelen történt.

    Ilyenkor kellene elgondolkozniuk a felelősség kérdésén azoknak, akik arra buzdítják a hajléktalanokat, hogy ne vegyék igénybe a szállókat. Sajnos vannak ilyen liberális civil szervezetek és a szintén liberális Index is ezt teszi. Az ország egyik legnézettebb lapja képes volt tegnap arról videót kitenni, hogyan próbálják túlélni a hideget a szabadban. Ahelyett, hogy minden lehetséges módon a hajléktalanszállókba irányították volna az utcán élőket.

    Rendkívül visszataszító, rendkívül szomorú ilyen esetek után, hogy ugyanezek a szervezetek és internetes lapok aztán a kormányt vagy az önkormányzatokat hibáztatják, miközben minden lehetőség megvolt és megvan az életben maradásra, sőt az ingyenes étkezésre, tisztálkodásra.

  9. csepelifan szerint:

    Magyarország jobban teljesít! – igaz Ábel úr????? Szégyelljék magukat narancsködű bagázs!

  10. Betke szerint:

    Ábel Attila, kérhetnének helyreigazítást az RTL klub híradójától is! Nagyon rossz hallani, hogy Csepelről általában negatív hírek hangzanak el!

  11. Happy szerint:

    Ábel Attila!
    Jó volna már abba hagyni a hazudozást! Semmilyen liberális szervezet nem buzdít arra, hogy NE vegyék igénybe a hajléktalan szállót. Ha magának az Index filmjéből is ez jött le, akkor nagy baj van a fejével!

  12. kispajtás szerint:

    csepelifan:
    Magyaroszág erősödik! – le vagy maradva egy brossúrával… A többivel egyetértek!

  13. Lovas szerint:

    Happy, inkább olyat mutass, amelyik nem arra buzdít. Ne gondold már, hogy itt senki nem ebben az országban lakik 🙂

  14. Lakatos Leonídász szerint:

    Azé én naon örülök hogy a testvír még mindig akkora mint egy mamutbaszó gólem és ottan a fűtött kégliből is szelfizgethet ,kajakra tarthatja a mázsahuszat a parasztok adójából. Kösz Vitya tezsvír
    https://www.eszakhirnok.com/kepek20160814/6780DFM0BvA.jpg

  15. Nagyapó szerint:

    Happy! Néhány liberális szervezet, amelyik a megoldás ellen dolgozik: Város Mindenkié (AVM) csoport, LMP, Eötvös Károly Közpolitikai Intézet, Magyar Helsinki Bizottság és még számos Soros Alapítvány által támogatott szervezet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Happy szerint:

    Nagyapó!
    Blah-blah-blah-blah! Hazudtok folyamatosan!

Itt lehet hozzászólni !