Kivonul-e a Tesco? Itt az ügyvezető válasza

Adózóna, Csepel.info

A_Romeo_sutyerak

Többször felröppentek hírek 2016-ban arról, hogy kivonulna a magyar piacról a Tesco, s munkaerő-problémáival is többször szerepelt a sajtóban. Csepelen januártól nem közlekedik az addig megszokott Tesco-busz sem. Nem csoda, hogy a cáfolatok ellenére folyamatos a találgatás a Tesco esetleges kivonulásáról.

Mindezek, és a vasárnapi zárvatartási mizéria ellenére is nőtt a brit áruházlánc magyarországi forgalma és értékesítési volumene is az előző évhez képest – derül ki az agrárszektor.hu Pálinkás Zsolttal, a Tesco Magyarország működési ügyvezető igazgatójával készített interjújából.

“Többször hangsúlyoztuk, de ismételten meg tudom erősíteni, hogy a Tesco cégcsoport átalakítását célzó portfólió-átvizsgálás befejeződött. Dave Lewis, a Tesco csoport vezérigazgatója júniusban, illetve októberben a munkatársaknak szóló videóüzenetben is megerősítette, hogy a Tesco elkötelezett a közép-európai – ezen belül a magyar – vállalat jövőbeni fejlesztése mellett, így ezeknek a spekulációknak nincsen valóságalapjuk” – nyilatkozta Pálinkás Zsolt az agrárszektor.hu oldalon megjelent interjúban.

Forrás: Adózóna

Egy hozzászólás “Kivonul-e a Tesco? Itt az ügyvezető válasza” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Nekem nem fog hiányozni !

Itt lehet hozzászólni !