Újabb részletek a kutyatámadás ügyben

Tetovált Allatmentők, Mr. Gabee

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy kutya megtámadott egy másik kutyát Csepelen a Tesco előtt. A Tetovált Allatmentők Egyesület megkezdte tevékenységét az ügyben. Az alábbiakban az ő közleményüket közöljük:

Kedves Barátaink!

Mai nappal gondozasunkba került Suny a csepeli kutyus, aki sajnos megölt egy másikat a Tesconál. Nagyon sajnáljuk, hogy ennek a szomorú esetnek meg kellett történnie ahhoz, hogy hozzánk kerüljön. A történtek nem csak az Ő hibája, hanem gazda hanyagsága és felelőtlen viselkedése is hozzájárult mindehhez.

Ma 14 napos kötelező karanténba helyeztük Sunyt. Emberekkel kiegyensúlyozott a viszonya, termeszete nyugodt, agresszív viselkedést csak a kutyák iránt mutat. Ezért is gondoljuk, hogy nevelési probléma állhat a háttérben, amit szeretnénk minél hamarabb orvosolni.

Tudjuk, hogy bűnt és bánatot okozott Suny, de Ő nincs ennek tudatában, így Mi kérünk elnézést a másik kutya tulajdonosától és részvétünket fejezzük ki felé.
Ezt természetesen szóban is megtettük és minden (hatósági eljárásban) segítségére leszünk, mert ezt természetesnek érezzük.
Napi kapcsolatban vagyunk velük és amíg erre az ügyre nem kerül pont, leszünk is továbbiakban.

Kérünk mindenkit ne ítélje el Sunyt mindazért, amit tett. A jogi lépéseket megtettük!

Köszönjük.

Egy hozzászólás “Újabb részletek a kutyatámadás ügyben” bejegyzésre

  1. […] Korábban beszámoltunk róla, hogy lakossági bejelentés alapján a Tetovált Állatmentők csoportja gondozásába vette azt a kutyát, amelyik a Tesco előtt halálra mart egy másik kiskutyát. Sunny kutya emberrel szemben kifejezetten barátságos és már gazdikereső státuszba került, ám a történetnek még nincs vége. […]

Itt lehet hozzászólni !