Kiesett egy utas a H7-es HÉV egyik szerelvényéből

Csepel.info, Mr. Gabee

15 órától ismét járnak a HÉV szerelvények.

A kép illusztráció

A kép illusztráció

Információink szerint kiesett egy utas a H7-es HÉV egyik szerelvényéből szerdán délután 14.30 körül. Ebből kifolyólag  teljes vonalon pótlóbusz közlekedik.

Meg nem erősített információk szerint egy középkorú férfi ittas állapotban esett ki szerelvényből és a kocsi alá esett. Őt a mentők ellátták és kórházba szállították.

4 hozzászólás “Kiesett egy utas a H7-es HÉV egyik szerelvényéből” bejegyzésre

  1. Fóti Damján szerint:

    Jézusom, nem tudom ki a hír szerkesztő, de annyi hitele van, mint egy darab szarnak. Ember miért ír ki faszságot? Egyáltalán nem ez történt… hiteltelen hazugság az egész. Nő volt, az igaz hogy részeg, de a peronra zuhant ki, nem a kocsi alá. Félte vezetés a hír. Egy hír szerkesztőnek figyelnie kellene a hitelességre, mert minden embert félre vezet aki ezt elolvassa. Ekkora felelősség tudatában ilyen hülyeséget írni… inkább ne írjon semmit.

  2. 1Csepeli szerint:

    Ott a “Meg nem erősített információk szerint”!

  3. Bonduelle szerint:

    “Meg nem erősített információk szerint egy középkorú férfi ittas állapotban esett ki szerelvényből és a kocsi alá esett.”

    Valószínűleg egy 7-8 éves kölyök lehet a cikkíró ilyen fogalmazással és szókinccsel. Legalább jutott 6 szó közé, mielőtt a szóismétlés eszközével élt a szerző. “Ebből kifolyólag” borzalmasan fogalmaz, nyelvtan órán viszonylag ritkán vett részt az illető. Hogy a cikk tartalma is egy oltári nagy hülyeség, az már csak hab a tortán.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Bonduelle!
    Állítólag diplomája is van a cikkírónak!
    🙂

Itt lehet hozzászólni !