Csepelre látogat az ország leggátlástalanabb politikusa

Csepel.info

szabó-szabolcs-juhász-péter

Csepelre látogat Juhász Péter, az Együtt belvárosi képviselője. Aki elmegy az ország leghíresebb drogosának és megélhetési politikusának fórumára, nem árt, ha pénzt is visz magával. Le fogják ugyanis lejmolni.

Ha a magyar dílerek királyt választanának maguknak, az minden bizonnyal Juhász Péter lenne. A kábítószer termesztésért és csempészetért is jogerősen elítélt politikus nem egy gyereknek vagy felnőttnek akarta eladni a drogokat, hanem a kábítószer legalizálásával az egész országnak. De “minimum” borítékokat cserélgetett és szoros kapcsolatban volt egy gyilkosságokkal vádolt maffiózóval is, amivel aztán mást vádolt meg. Legutóbb pedig olyan provokációt szervezett az 1956-os forradalomra emlékező lengyel-magyar ünnepségre, hogy az még Gyurcsányéknak is sok volt.

Juhász Péter, az Együtt politikusa december 8-án, 18 órakor tart fórumot a korrupcióról a Csepeli Munkásotthonban. A legjobb helyen. A csepeliek ugyanis tudják, hogy az egykor a csepeli munkások pénzén épült, és a rendszerváltásig köztulajdonban működő Munkásotthont gyakorlatilag lenyúlták az MSZP politikusai, és használják azt a sajátjukként mind a mai napig.

Aki elmegy a fórumra, jól teszi, ha pénzt is visz. A saját fizetéséből megélni soha nem tudó Juhász ugyanis rendszeresen tart adománygyűjtést magának. A fórumon várhatóan ott lesz Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár képviselője is, aki az illegális bevándorlók betelepítésének egyik élharcosa Magyarországon. Az egyébként hivatalosan máig Gyulán lakó, így Csepelen szavazati joggal nem rendelkező politikus lesz Juhász vendéglátója.

Csepel.info

19 hozzászólás “Csepelre látogat az ország leggátlástalanabb politikusa” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Ez a Juhász egyébként ügyvédi diplomával is rendelkezik,kb 6 éve még ingatlanügyben is képviselt egy másik ügyvédet,aki feltűnően érték alatt vásárolt végrehajtás alatt álló ingatlant.

  2. Lovas szerint:

    Rablóból lesz a legjobb maffiózó 🙂

  3. Hajrá Csepel szerint:

    Sajnos csak Schmitt Plagi mögé tudom helyezni kendermag urat a dobogón! Plagi már az atlantai kampányával elborzasztotta a sportrajongókat. A többit hagy ne soroljam a majdnem doktor úrnak.

  4. Balos szerint:

    Schmitt bűne az volt, hogy ugyanúgy doktorizott, ahogy akkoriban mindenki. Az összes vele egy időben doktorizott embert sikerült a sarokba küldeni vele. Juhásznak nincs bűne. Ahol politikai űr jön létre, ott a politikai senkikből valaki lehet. Ilyen a Juhász is. A baloldal bűne, hogy Gyurcsányon kívül nincs egyetlen karakteres politikus sem. Gyurcsány meg Orbánnak dolgozik, nem kicsit, nagyon. Innentől van az igazán nagy baj, hiszen a jobboldalon egyetlen Orbán is elég.

    Paradigmaváltás kellene. Le kellene jönni arról a dogmáról, hogy Gyurcsány idején volt a földi paradicsom, azóta meg minden rosszabb. Juhászék zsákutca, drogokkal meg maffiózókkal nem lehet politizálni. Nyitni kellene a fiatalok felé, megnyitni a politikai szamárlétrát például a 18-28 évesek előtt az önkormányzatokba és a parlamentbe.

  5. Hajrá Csepel szerint:

    Kedves Balos! Hirtelen azt hittem én írtam le ezeket a gondolatokat melyek a neved alá kerültek.Egyedül az nem stimmel hogy a gátlástalanság bajnoka Schmitt mindent lemásolok Plagi marad!Sajnos Csepelen még a felesége is díszpolgár lett. Feltehetőleg a Budapest térképen megmutatta kerületünket mert nem tudom hogy más köze lett volna Csepelhez. Buzek László a röplabda legendánk, Paragi Ferenc volt világcsúcstartó gerelyhajítönk az Európa Bajnok öttusázóink illetve a két éve elhunyt Balogh István aki a Csepel és a Magyar súlyemelősport első Európa Bajnoki ezüstérmét szerezte 1957-ben és még lenne a sorban néhány ember aki jobban megérdemelte volna ezt a díszpolgári címet. Bocs de csak a sport érdekelt és az is csak addig amíg Plagit beválasztották a cimborái a Nemzet Sportolói közé!! A valódi doktor Fenyvesi, Hegedűs Csaba, Gedó Gyuri és Magyar Zoltán előtt!!! Magyar Zoli is akkor már elmúlt 60 éves!

  6. Szabó Imre szerint:

    Azért gátlástalan, mert gátlástalanul lerántja a leplet a kormányzati korrupcióról.
    Anti, aki lop, az persze nem gátlástalan, meg semelyik fideszes maffiózó mi?
    Rettegjetek csak tőle, hátha leveszi rólatok a keresztvizet.

  7. Lovas szerint:

    Juhász eddig csak saját magáról rántotta le a leplet. 😆

  8. Szabó Imre szerint:

    Tőlem nem lopott Juhász semmit, a kormány ellenben mindent megtesz, hogy az összes vagyon az ő zsebében landoljon. Semmi sem szent ezeknek, csak a vagyonuk és hatalmuk. Ellenben vannak olyan birkák akik örömmel tűrik ha nyírják őket, a fideszesek ilyenek.

  9. Nagyapó szerint:

    Eetásak, Hajrá Csepel meg Szabó Imre! Ha láttak volna diplomamunkát, doktori értekezést, tudhatnák, hogy minden ilyen szakdolgozat összegez. Utólag mindegyiket meg lehet támadni, pl. ha egy dolgozatba beírják, hogy a²+b²=c² és nem írják, hogy ezt Pitagorasz írta, akkor plágium, avagy melyik magyar szervezet támadta meg Einsteint, hogy az E = mc² képletet egy évvel Einstein közlése előtt Poincaré ismertette. Minden csak hozzáállás kérdése. Schmitt a viták helyett a visszalépést választotta (bár “egy kommunista legnagyobb bűne, ha elbukik/6. Lenin”), viszont a NOB látta a libsi alattomos támadást és továbbra is bizalmat szavazott neki.
    Apropó! Hajrá Csepel látta Gyurcsány(i) szakdolgozatát???
    A csepeli kitüntettek pártállása vegyes. Például a polgári vezetésű önkormányzat kitüntette Buzeket, aki (a szocik miatt) a nemzetközileg csak a német másodosztályig jutott. Makray Katalin viszont olimpiai ezüstérmes!!
    A sportolók becsülendők, de rajtuk kívül vannak még értékes emberek, mondjuk dr. Csurgai ( Csepel díszpolgára), vagy Fichtinger Gyula, az OAH főigazgatója.
    A szabó féle komcsi rágalom és hazugság nem számít! Tegyen feljelentést, ha mer!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Szabó Imre szerint:

    Nagyapó is egy ős komcsi fideszdroid aki örül mikor kirabolva találja a házát ha hazaér. Na ez az ország is ki lett rámolva. A javak már a haverok, csókosok zsebeiben, a birkák meg éljeneznek, hozsannáznak a fővezérnek. Magyarország hivatalosan sem akar többet átláthatóan kormányozni. Ide jutottunk. Van még lejjebb?

  11. Balos szerint:

    Imre: ez a Juhász ellenzékben is gáz. Milyen lenne, ha hatalmat kapna?

  12. Szabó Imre szerint:

    Miért lenne gáz, ha valaki a korrupció ellen küzd?

  13. Lovas szerint:

    Imike drága, te tényleg nem látsz a szemedtől? Szerinted egy drogos múltú fickó egy gyilkos maffiafőnökkel a háta mögött a korrupció ellen vagy a korrupcióért küzd?

  14. Hajrá Csepel szerint:

    Nagyapó drága! A Gyurcsányon már évek óta az összes haverom röhög akkora saláta. Szegény vasárnap elhuny C. Józsi barátom még fizetett is egy italt a csepeli piacon annak aki leköpte.Ő is sokra ment a diplomájával mert mindig nekem tartozott és a kedvenc ulti játéka is folyamatosan veszteséges volt mellettem. Ha egyszer nem lenne ennyire beszorulva a kedvenc pártja hátsójába akkor eljutna a tudatáig hogy az átlagembert már egy ideje jobban zavarja a friss trágya mint a régi! Makray Katikának még mindig nem tudom hogy mi köze Csepelhez? Pharaon professzor egy asztalnál Tarsoly Csabával. Pharaon professzor egy kikötőben Mészáros Lőrinccel.Pharaon professzor egy telken a Nagy Testvérrel.:)Amíg a fidesz tolja maga előtt az ilyen “Budapest kártyás” plagikat addig a fiataloknál foélyamatosan esik vissza! Én ezt nagyon sajnálom mert Csepelen a maga félék miatt fog nyerni legközelebb a bal!

  15. TenkA szerint:

    Balos

    “Schmitt bűne az volt, hogy ugyanúgy doktorizott, ahogy akkoriban mindenki.”

    Ez kissé sértő és hozzá nem értő kijelentés. Nem kívánom azokat a barátaimat, kollégáimat végigsorolni, akik igenis megdolgoztak – saját kutatásokkal – a doktori címért ugyanabban az időben. A plágium az plágium, pont. Az ügy lezárult, felesleges felhozni állandóan.

    Viszont pozitívum, hogy az ominózus eset után a tudományos élet ráfeküdt a témára és pl. elkészült a hazai fejlesztésű plágiumkereső: https://kopi.sztaki.hu/

    Mellesleg “doktorizni” nem szokás, max. doktorálni. 😉

  16. szemfüles szerint:

    Két köcsög!

  17. Szabó Imre szerint:

    Lovaska drága, honnan vette az értesületlenségeit? Ne csak a habonyi “munkanélküli” művek szennylapjait olvassa, mert attól csak még butább lesz!

  18. szemfüles szerint:

    Mármint kétszer kettő: Szabó és Juhász, illetve Szabó és Hajrá Csepel.

  19. Hajrá Csepel szerint:

    Szia kicsi Szemfüles! A Schmitt Plagi vagy a Nagytata hátsójából pattantál ki?Csak vicceltem mert a stílus alapján ez nem kérdés-:)

Itt lehet hozzászólni !