Lezártak egy sávot a Kvassay Jenő úton – hatalmas a torlódás

Csepel.info, Mr.Gabee

box_utca_zarva

Hatalmas a torlódás szerdán délelőtt a Weiss Manfréd út belváros felé tartó oldalán. Olvasónk elmondása szerint egy lerobbant autó van a Kvassay Jenő híd közelében.

Egy másik olvasónk azt tapasztalta munkába menet, hogy a Kvassay Jenő úton lezárásra került a jobbra kanyarodó sáv a lámpás kereszteződés előtt. Így megszűnt nagyon sok autósnak a menekülőpályája, természetesen a lámpa előtt el lehet menni jobbra, de valószínűleg így már nem sok értelme lesz “csalni”. Köszönjük szépen a jelzést olvasónknak.

9 hozzászólás “Lezártak egy sávot a Kvassay Jenő úton – hatalmas a torlódás” bejegyzésre

  1. Csepeli szerint:

    Ott nem azért van dugó, mert azt az egy sávot lezárták, olyan sokan nem csaltak ott. (Igen, én is rendszeresen csaltam ott, de már láttam rendőrautót is ott előre menni.)

    Hanem amiatt, mert a Kvassay út – Soroksári út kereszteződés egy hatalmas kupleráj, ahol végig a Csepelről vagy Csepelre menők vannak szívatva a lámpaciklusok miatt.

    A IX. kerület nyilván tesz rá, a csepeli vezetésnek kellene verni az asztalt, hogy reggelenként miért éri el az akár az 1 órát is a menetidő a Petőfi hídig autóval, miközben ugyanennyi idő alatt sokszor sokkal távolabbi, agglomerációs elővárosokból is kényelmesen beér az ember.

    Dehát tudjuk … sokkal fontosabba Metrans, meg Horváth Gyula meg Német Szilárd 200 ezer SIM kártyája, mintsem a helybenélők problémája.

  2. Csepelsziget überalles szerint:

    végre a sok büdös paraszt mint ez a gyökér Csepeli nem tud előre tolakodni a többi szabálykövető autós elé.

  3. egyMásikCsepeli szerint:

    Reggel láttam a lezárást, és nagyon nagyon nagyon örültem ennek, mert sok autós nem tud “csalni”… Szokott lenni olyan is, aki ezen a jobbra kanyarodó sávban ment végig egyenesen a lámpáig, aztán ott a végén visszasorolt az egyenesen haladó sávba…
    Az fog sz*pni, aki ténylegesen jobbra akar kanyarodni.

    És nem ettől a lezárástól volt dugó!!!!!!!!!!!

  4. jocosaurus szerint:

    Arról nem is beszélve, hogy ott nem egyszer úgy csalnak a delikvensek, hogy az ott közlekedő kerékpárost lendületből majdnem elgázolják, láttam nem kevés példát rá.

    Mondjuk az is tény, hogy az a lámpa ott több mint furcsán van beállítva. Keresztben szinte 0 a forgalom a Kvassay úti irányhoz képest, mégis nagyon sűrűn és nem kevés időre vált át ott a lámpa. Nem olyan meglepő, hogy sok ember igazságérzetét birizgálja a helyzet, és csalnak (nekem nincs is bajom ezzel, csak körültekintően tegyék). Annak a lámpának a jelenlegi programja egy full felesleges szívatás.

  5. Csepelsziget überalles szerint:

    Arról nem beszélve hogy amikor visszapofátlankodik, abba jobb szélső sávba jön hátulról ahova jobbra ki akar sorolni az ember a lámpa után és vágja a pofákat hogy nem engedem be…

  6. Betke szerint:

    Ne csüggedjenek az autósok, új hìd lesz, ami a budai Galvani utat fogja összekötni az erzsébeti Illatos úttal!

  7. jocosaurus szerint:

    Betke:

    Erre tudod mennyi az esély a közeljövőben? Nem sok. Az új híd megépítése az olimpiához kötött. Ott pedig versenyben vagyunk Párizzsal és Los Angelesszel – akiknek jelentősen nagyobb esélye van rá, ez nem sorsolásos alapon dől ám el -, nem tudom, rémlik-e.

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Betke!
    Melyik az erzsébeti Illatos út?
    Mit neveztek át? 😉

  9. fghfjhgkjhk szerint:

    jocosaurus!
    Anno, úgy 6-7 éve az Index csinált egy “kérdéses felmérést”, hogy hol vannak agyament lámpák. Ez is közte volt, a Soroksári csomóponttal együtt.
    Látható mi lett belőle. Semmi.

Itt lehet hozzászólni !