Csepeli verekedés: lebénult a fél arca a Happy Gang áldozatának

Blikk

lebenult-a-fel-arca-a-happy-gang

Vitamin (balra) komoly bajban van /Fotó: Facebook

Lebénult a fél arca annak a férfinak, akit a Happy Gang tagja támadott meg Csepelen. Az énekes több millió forintos kártérítési perrel és – ha bebizonyosodik a vád – 2-8 évig tartó börtönbüntetéssel néz szembe.

Móré Andrást, azaz Vitamint jól ismerik Csepelen, a környéken több kocsmában vált nem kívánatos személlyé az elmúlt évek alatt.

Mint azt a Blikk elsőként megírta, Móré András – akit az ország Vitamin néven ismer a 90-es évek jónevű együtteséből, a Happy Gangből – július 20-án egy csepeli kocsmában söröskorsóval támadt Salamon Viktorra. A széttört korsó olyan mély vágásokat ejtett a lakatosként dolgozó férfi arcán, hogy az idegei is roncsolódtak. Viktor állapota nem javult, sőt! Fél arca lebénult az idegek károsodása miatt, és így a munkáját sem képes úgy ellátni, mint régen, hiszen nagy súlyokat már nem emelhet.

a-tobb-honappal-ezelotti-veres-nyoma

A csepeli rendőrkapitányság előtt: tegnap is jól látszódott a több hónappal ezelőtti verés nyoma. Nem javul az állapota/Fotó:Grnák László

Büntető- és polgári pert is indítunk Móré András ellen, aki elismerte bűnösségét. Azt vallotta egyébként, hogy nem emlékszik, hogy az ütéskor a kezében volt a korsó. Milliós kártérítést kérünk, illetve 2–8 évig tartó szabadságvesztés is várhat rá, amennyiben a súlyos testi sértés bűntette igazolást nyer a bíróságon – nyilatkozta a Blikknek a sértett ügyvédje, dr. Kiss B. Mihály. – Remélem, legalább valamilyen kártérítést kapok, mert arról már lemondtam, hogy meggyógyulok.Anyagilag is nehéz helyzetbe kerültem, mert nem tudok annyit dolgozni, mint régen – magyarázta a férfi. Elértük Vitamint is, aki most először szólalt meg az ügy kapcsán.

a-tamadas-utan-keszult-fotot-mutatja-salamon-viktor
A támadás után készült fotót mutatja Salamon Viktor a nyári képen. Már akkor is nagynak tűnt a baj/Fotó:Pozsonyi Zita

Aki engem ismer, az tudja, hogy nyugodt vérmérsékletű ember vagyok, nehéz kihozni a sodromból – célzott az énekes arra, hogy a vita nem a semmiből kerekedett. Hogy a szóváltás pontosan miből is indult és miért fajult tettlegességig, azt egyelőre homály fedi, ez valószínűleg már csak a bíróságon derül ki. – Többet nem szeretnék elmondani a nyomozásnak ebben a szakaszában – tette hozzá a Happy Gang sztárja.

Több helyről kitiltották már

Móré Andrást, azaz Vitamint jól ismerik Csepelen, a környéken több kocsmában vált nem kívánatos személlyé az elmúlt évek alatt.

Nem ez volt az első balhéja, én kitiltottam a helyről, de úgy tudom, nem az enyém az egyetlen kocsma, ahova nem mehet – mondta a Blikknek az a borozó tulajdonosa, ahol az incidens történt.

Forrás: Blikk

7 hozzászólás “Csepeli verekedés: lebénult a fél arca a Happy Gang áldozatának” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Mr.Gabee: írd már át magyarra a cikk címét :mrgreen:

    Pl:
    Csepeli verekedés: lebénult a fél arca M. András áldozatának

    Csak azért kötözködöm, mert nem a Happy Gang verte meg a sértettet.

  2. kerdezo szerint:

    Az első linken található cikkben egy szó sem esik M. Andrásról.

  3. fradi ultra szerint:

    Mikor volt ez jónevű zenekar? Három ugrabugráló gyökér volt csak, lám oda kerültek ahova valók, a szemétdombra guberálni.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Kíváncsi leszek, hogy a súlyos testisértésre kiszabható 2-8 évből mennyit ül le majd ez a gyökér?

  5. ÖRZSE ASSZONY szerint:

    Minden újságírónak, minden hozzászólónak! Milyen bunyó, milyen verekedés az, amikor az egyik fél ül? V I K T O R Ü L T. EZ NEM EGY HARCI POZITÚRA. Segítséget kérek Tőletek ezen TÉNY terjesztéséhez, én nem értek hozzá. Köszönöm!

  6. ÖRZSE ASSZONY szerint:

    24.hu – cikk: 2016. 11. 23.
    HOZZÁSZÓLÁS
    Sándor Tolnai
    …most a másik tetű eltartatná magát ezzel a tetűvel…paraziták egymás közt…
    Tetszik · Válasz · 1 · 2016. november 22. 23:55
    ÖRZSE ASSZONY (Nincs fiókom)
    Tetűk vagyunk mindahányan, s az évek szállnak, mint a percek, véred kiontott harmatával irgalmazz nékünk, Jézus Herceg! (Faludy Gy. nyomán – szabadon)

  7. ÖRZSE ASSZONY szerint:

    Tisztelt fghfjhgkjhk! (Egyelőre) Semennyit!

Itt lehet hozzászólni !