Futsal: Villámgyorsan kell szert tenni az újabb pontokra

Csepel.info, Mr:Gabee

A Pizza King Csep- Gól FC együttese pont nélkül távozott az előző játéknapon a PTE-PEAC otthonából, ami azért fájó, mert szinte végig meccsben voltunk az egyik pontért, de sem a játékvezető, sem a szerencsénk nem állt a helyzet magaslatán.

Ezen gyorsan túltéve magunkat november 21-én este hazai környezetben az AC Villám- Geobusz.hu ellen kell javítanunk. Ellenfelünk jelenleg a tabella 10. helyén áll, 4 megszerzett pontjával, amiből hármat a Törökbálint ellen (8:5), egyet pedig a Baráti Futsal Club Győr ellen (1:1) gyűjtött be.

Legnagyobb vereségét az előző fordulóban a BME FC ellen szenvedte el 39:2 arányban, de a Városgazda is 16-ot, a 5 Stars SE 11-et, míg a TFSE 10-et rámolt be nekik. Idegenben 1-1-3 a mérlegük, tehát mindegyik pontjukra otthonuktól távol tettek szert, ami figyelmeztető lehet a mieink számára.

Csapatunk a 6. helyen áll 2 ponttal a mögöttünk lévő Tihanyi FC előtt és 3 pontra lemaradva az 5. Városgazda UP Akadémia után. Nem kell tehát ecsetelni, hogy a hétfő esti találkozónak milyen fontos jelentősége van a végelszámolás szempontjából és hogy továbbra se szakadjunk le az élbolytól.

A találkozó 20:40.kor veszi kezdetét a Soroksári Sportcsarnokban, de a szokásoknak megfelelően már 20 órától nyitva lesznek az intézmény kapui, hogy a szurkolók a lehető legkényelmesebb módon hangolódhassanak a mérkőzésre. Hajrá Pizza King Csep- Gól FC, hajrá Csepeli Futsal!

Itt lehet hozzászólni !