Csepeli betörők rendőrkézen

POLICE, Mr.Gabee

A lefoglalt tárgyakat ide kattintva tekinthetik meg

A három lopással gyanúsítható személy lakcímein tartott házkutatásokkor a nyomozók különböző műszaki cikkeket és ékszereket találtak, amelyek tulajdonosainak a jelentkezését várja a rendőrség. V. László 39 éves budapesti lakos 2016. október 14-e és november 14-e között az ingatlan ablakát betörve több csepeli lakásba ment be, és onnan jellemzően műszaki cikkeket, valamint ékszereket lopott el.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint három alkalommal egy 16 éves fővárosi fiú, míg egy alkalommal L. Antal 30 éves budapesti férfi segítette a bűncselekmény elkövetésében. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a csepeli nyomozók beazonosították a három elkövetőt, akiket csepeli lakcímeiken elfogtak, a fiatalkorú fiút 2016. november 15-én délután, míg a két férfit 2016. november 16-án este. A nyomozók mindhárom ingatlanban házkutatást tartottak, amely során laptopokat, mobiltelefonokat, ékszereket, karórákat és zálogjegyeket találtak és foglaltak le.

Kérjük, hogy aki a fenti linken alatt található fotókon felismeri saját, korábban eltulajdonított ékszerét, hívja a 06-70-198-8531 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.V. Lászlót, L. Antalt és fiatalkorú társukat – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség miatt folytat nyomozást. Az illetékes bíróság a két férfi előzetes letartóztatását, míg a 16 éves fiú lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el.

9 hozzászólás “Csepeli betörők rendőrkézen” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Kérjük, hogy aki a fenti linken alatt található fotókon felismeri saját, korábban eltulajdonított ékszerét”
    Rád ismertem Okostolyás! 😛 😀

  2. Surci szerint:

    izidor! mar hianyzott, csak nem beteg volt? napok ota semmi hir hozza szolas

  3. kispajtás szerint:

    Grün Izidor szerint:
    2016. november 19., szombat – 17:16
    “Kérjük, hogy aki a fenti linken alatt található fotókon felismeri saját, korábban eltulajdonított ékszerét”…….” névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést ”
    Tehát a tulajdonos őrizze meg a névtelenségét, hogy soha a büdös életbe ne kapja vissza az ellopott tárgyait. Bravó! 😛

  4. Grün Izidor szerint:

    Surci!
    Sőt, már meg is haltam egyszer, de Orsós Viktor utasításait figyelmen kívül hagyta egy hanyag orvos (rákos beteget nem élesztünk újra!) mert ugye a népszaporulatra és a gazdaság fejlődésére rossz hatással van az illesmi!
    “Egészségesebb lesz a népem, ha hagyom a betegeket meghalni!” J.V. Sztálin 😀

  5. Jobban szerint:

    Az egészségügy erodálását, magyarul lepusztítását a balliberális kormányoknak “köszönhetjük”… kórházbezárások, szolgáltatások átszervezése, ambuláns vizsgálati idő korlátozása, stb.

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Kedves Jobban! Ebben egy civilnek nehéz véleményt formálni.2011 óta több mint a duplájára emelkedett a kórházi fertőzések száma.Ez sok európai országra igaz de az egyik szomszédunkra nem! Ott a négy legfertőzőbb beteget nem teszik egy terembe mint nálunk és nem engedik be hozzá a herpeszes hozzátartozót!

  7. Betke szerint:

    Jobban, lehet, hogy az a bizonyos 300.-Ft vizitdìj valamit segìtett volna az eü. problémàin?

  8. Jobban szerint:

    Tényeket írtam le, hogy a kórházbezárások, szolgáltatások átszervezése, ambuláns vizsgálati idő korlátozása stb. a balliberális kormányok “mentőötlete” volt. Ezek tények.

  9. fghfjhgkjhk szerint:

    Jobban!
    Azóta eltelt ám hat év!
    A helyzet nem lett jobb, nem is stagnál, hanem rosszabb.
    Ezek is tények.

Itt lehet hozzászólni !