Tizennyolc éve a szaxofonozás tetején az Egressy

Egressybeni.hu

sdc11004

Szép, sikerrel zárult a vasárnap este a pomázi Teleky – Wattai Művészeti Iskolában, ahol a VI. Országos Szaxofonverseny az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola az alábbi eredményt érte el:

I. Korcsoportban II. helyezést ért el: Juhász Marcell klasszikus szaxofonon, aki a verseny szinte legfiatalabb résztvevője volt. Felkészítő tanára: Balogh Gábor Zongorán közreműködött: Bernáth Viktória. Műsora: Dubessy: Arabesque.

Korcsoportjában az ország legtehetségesebb hallgatói voltak jelen, ahol a mi csepeli diákunk a leg muzikálisabb és a legszebb szaxofon hangot játszó volt a mezőnyben. A zsűri a verseny után nagyon magas szinten nyilatkozott az Egressys diákról és a felkészítő tanárjáról. A kitűnő eredmény mellett tanárját, Balogh Gábort a zsűri a legjobb felkészítő tanárként jutalmazta a díjkiosztáson. A verseny után a zsűri méltatta a tanári munkát, ahol Balogh Gábor töretlenül minden alkalommal immár 18 éve hoz tanítványokat az országos versenyre, akik minden alkalommal a dobogó első és második fokára lépnek fel. Ez a kivételes eredmény egyúttal egy rekord is, amely magáért beszél.

Jól tudni, hogy ilyen magasan képzett tanáraink vannak a kerületben és ilyen tehetséges növendékek.

 A verseny fő célja a klasszikus szaxofon tantárgy, valamint a szaxofon melléktantárgy pedagógiai eredményeinek, az oktatás színvonalának, a kiemelkedő teljesítményeknek a bemutatása, és nem utolsó sorban a tehetségkutatás, mondta a felkészítő tanár, Balogh Gábor

Egy hozzászólás “Tizennyolc éve a szaxofonozás tetején az Egressy” bejegyzésre

  1. Lacus szerint:

    Debussy

Itt lehet hozzászólni !