Juhász Péter és a sleppje kifütyülte a magyar és a lengyel himnuszt is

888

Juhász Péter és a sleppje kifütyülte a magyar és a lengyel himnuszt is

Maroknyi tüntető próbálta meg megzavarni a Kossuth-téri megemlékezést, ám csak magukat sikerült lejáratni.

Az Együtt képviselője Juhász Péter mit sem törődve a nemzeti ünneppel gusztustalan tettre buzdította maroknyi szimpatizánsait. Megpróbáltak befurakodni a Kossuth térre, hogy majd ott sípokkal zavarják meg a megemlékezést. 

Még akkor sem hagyták abba a füttyögést, mikor a magyar és a meghívott politikusok tiszteletére, a lengyel himnusz szólt.

Áder János köztársasági elnök és Andrzej Duda lengyel miniszterelnök beszéde közben pár darab tüntető úgy próbált meg a reflektorfénybe kerülni, hogy teli torokból üvöltött különböző szitokszavakat, bár korábban megígérték, hogy a két politikusnál ezt nem fogják megtenni.

Forrás: 888

6 hozzászólás “Juhász Péter és a sleppje kifütyülte a magyar és a lengyel himnuszt is” bejegyzésre

  1. Qvick szerint:

    Mivel a közzétett fotók tanúsága szerint a sípoló egyedek részben hajléktalanok voltak, akik nyilván nem szerelemből sípoltak. Ezek után egyetlen hajléktalan sem kap tőlem egy fillért sem. Tartsa el a csürhét a juhászuk !
    Ezek még a himnuszt sem méltatták a csendre !
    Mocsok szemét csürhe.

  2. Anikó (Krizantém u-ból) szerint:

    Egyetértek, nem tisztelték 56-os őseink emlékét sem, akik életüket áldozták az országunk szabadságáért ! A himnusz alatt is fütyültek nekik az sem szent és sérhetetlen mocsok, szemét csürhe banda !

  3. Anikó (Krizantém u-ból) szerint:

    Ennek nincs a pofáján bőr, ha van nagyon vastag, a Portik Tamás milliomos börtöntöltelék haverja pénzeli, bujtogatja attól ilyen nagy legény, de azt hazudta az embereknek a neten, hogy nincs pénze a megélhetésére és elkezdett a neten koldulni, de luxus budai lakás bérlésére volt, meg külföldi nyaralásra, hazug, hazaáruló szemét alak, még tud röhögni is az emberek képébe ! Milyen jellemtelen ember ez ?

  4. Jobban szerint:

    “Zűrös múltú, a sajtóban bűnügyekkel és az alvilággal is kapcsolatba hozott tüntetővel és csapatával fogott össze Juhász Péter. Az Együtt politikusa vasárnap a Kossuth térre szervezett tüntetést Szabó Gábor “Tuareg”-gel. Azt tervezik, hogy sípokat osztanak szét és közösen kifütyülik a Kossuth téri ünnepségen résztvevő állami vezetőket, köztük a miniszterelnököt. Szabót korábban a börtönbüntetését töltő Portik Tamással is kapcsolatba hozták….”
    http://www.origo.hu/itthon/20161021-juhasz-peter-es-szabo-tibor-touareg-kozosen-tuntet.html

  5. bagoly szerint:

    Bocsánat Anikó !

    Rövidebben fogalmazva juhász és barátjai szarkupacok ! De őket trágyázásra sem lehetne használni !

  6. Tóth Mária szerint:

    Az arcberendezése mindent elárul! Agyilag zokni a srác, azaz nem 100-as!

Itt lehet hozzászólni !